Beneficii

BENEFICII  
Primesti puncte STAR
Pana la 18 rate fara dobanda in peste 17.000 de magazine partenere STAR
Internet si Mobile Banking NeoBT, gratuit in primele 6 luni
Eliberare numerar in regim de urgenta
Inlocuire card in regim de urgenta
Acces in saloanele Business din Aeroport
Asigurare de calatorie in strainatate
Servicii Concierge
Acces in peste 600 saloane VIP sau Business Lounge din peste 100 de tari

Acces in saloanele Business din Aeroport

Prezinta cardul premium STAR insotit de cartea de imbarcare la intrare si ai acces pentru tine si un insotitor, pentru un interval de pana la 4 ore. Toate acestea le ai gratuit, daca ai efectuat cumparaturi in valoare totala de minim 300 de lei , in ultimele 3 luni inainte de accesarea saloanelor Business lounge.

In cazul in care nu te-ai incadrat in conditia de mai sus, vei putea beneficia in continuare de acces in Business Lounge, tarifele le gasesti aici.

Asigurare de calatorie in strainatate

Esti in siguranta cu cardul premium STAR, in perioada concediilor sau in calatoria de afaceri, daca achiti cheltuielile de calatorie cu cardul sau daca in ultimele 3 luni inainte de inceperea calatoriei ai platit cu cardul minim 300 lei.

  • 50.000 euro accident, cheltuieli medicale de urgenta, deces
  • 5.000 euro cheltuieli juridice
  • 1.000 euro pierderea actelor de identitate
  • 500 euro intarzierea bagajelor
  • 300 euro intarzierea zborului

Citeste despre conditiile de asigurare.

Servicii Concierge

Acces in peste 600 saloane VIP sau Business Lounge din peste 100 de tari

Odata cu cardul Star Platinum vei primi si cardul Priority Pass. Acest card de membru care costa in mod standard 99 EUR iti este oferit gratuit de catre Banca Transilvania. Cu ocazia fiecarei vizite intr-un VIP Lounge trebuie achitat doar tariful pentru intrare, de 24 EUR/persoana. Trebuie doar sa prezinti cardul de membru Priority Pass, iar suma de plata se va lua de pe card.

Lista aeroporturilor participante o gasesti pe www.prioritypass.com, pe care-l poti accesa pe baza numarului inscris pe cardul Priority Pass. Accesul in saloane iti este garantat indiferent de linia aeriana sau clasa de zbor. In cazul in care doriti sa oferi acces si unor insotitori, acest lucru este posibil.