Despre STAR

Cu ajutorul programului STAR poti sa te simti ca un STAR in fiecare zi.

Avem deschis nelimitat la indeplinirea tuturor dorintelor!

 

Ce este programul STAR?

Programul STAR aduce multe beneficii clientilor care au cardul de credit Visa Business Silver sau Gold de la Banca Transilvania.

Poti sa-ti cumperi cele necesare firmei tale fara a simti ca faci un efort financiar foarte mare.

E mult mai usor acum cu cardul tau de credit, cumparand in rate fara dobanda de la magazine partenere programului. Si nu sunt putine. Vorbim de un numar de peste 9000 de magazine din toate domeniile. Cu siguranta vei gasi si ceea ce cauti tu.

In plus, pentru toate cumparaturile primesti puncte STAR cadou. 1 punct = 1 leu

Mecanismul programului

Ce sunt punctele si cum le putem folosi?

Punctele STAR sunt de fapt bani. Primesti puncte pentru toate cumparaturile pe care le faci cu cardul tau, la orice comerciant din Romania sau din strainatate (online sau in magazine). Pentru cumparaturile pe care le faci in magazinele care nu sunt in programul STAR primesti:

  • 0,3% din valoarea cumparaturilor din Romania
  • 0,1% din valoarea cumparaturilor din strainatate

 1 punct = 1 leu

In magazinele partenere STAR, primesti si mai multe puncte, pana la 15% din valoarea cumparaturii.

In sectiunea magazine STAR poti afla cate puncte primesti pentru fiecare cumparatura pe care o faci. Putem spune ca prin programul STAR cumparaturile devin castigatoare.

ATENTIE: Cere ca in momentul in care platesti sa ti se incaseze printr-un POS (aparatul in care se introduce cardul) al Bancii Transilvania. Doar asa primesti puncte.

Daca ai optat pentru conturi distincte pentru fiecare card, punctele STAR le vei acumula pe fiecare card in parte. Daca ai optat pentru un singur cont pentru cardurile firmei tale, vei putea accesa punctele cu oricare din carduri.

Punctele pe care le aduni le poti folosi sa cumperi in magazinele partenere.

Poti vedea cate puncte ai acumulat

  • in momentul platii in magazinele partenere STAR poti ruga vanzatorul sa verifice cate puncte ai pe card
  • suna la Serviciul nostru de Call Center - *8028 Apelabil din retelele Vodafone, Orange si Telekom
  • intreaba cate puncte ai in orice unitate BT

Regulamentul programului de loialitate Star →

Ce sunt ratele si cum le putem folosi?

Cu cardul de credit Visa Business Silver sau Gold ai pana la 12 rate fara dobanda in magazinele partenere STAR. Numarul de rate difera de la un partener la altul, in functie de specificul activitatii.
Cum platesti in rate:

Foloseste cardul la parteneri si solicita plata in rate. Plata in rate se poate face doar pe un POS de Banca Transilvania. Pe chitanta eliberata de terminal iti va aparea si numarul de rate in care s-a facut plata.

Trebuie sa ai banii necesari pe card, dupa ce faci plata, banii vor fi blocati si nu mai ai acces la ei. Daca nu ai suficienti bani in linia de credit si doresti sa faci o cumparatura, poti sa-ti depui banii pe card si vei avea rate doar pentru banii utilizati din linia de credit.

Urmareste extrasul de cont lunar si datele referitoare la rambursare. Pentru a beneficia de dobanda 0% , trebuie sa depui suma de bani pe care ai utilizat-o in luna respectiva (rata si alte cumparaturi/ridicari de bani , daca e cazul), pana in 25 ale lunii urmatoare.

Tot ceea ce depui pe cont, poti reutiliza imediat, ca se te bucuri de si mai multe cumparaturi in rate.

Daca nu reusesti sa achiti integral limita de credit utilizata in luna anterioara, pana in 25 ale lunii urmatoare, comisionul de administrare este de 2%, minim 50 de lei, comision care se aplica la valoarea limitei utilizate la finalul lunii precedente.

Regulamentul de plata in rate fara dobanda →

Cum intru in programul STAR?

Daca te-am convins ca programul STAR are doar beneficii pentru tine este foarte simplu sa faci si tu parte din familia STAR de la Banca Transilvania.

Trebuie doar sa aplici pentru un card de credit pe site si noi te sunam pentru a stabilii impreuna toate detaliile si a vedea care card business ti se potriveste cel mai bine.

APLICA

Poti sa optezi si pentru a aplica pentru card in oricare din unitatile BT. Te asteptam cu drag!

Cardurile STAR

STAR Business Gold

card de cumparaturi STAR Forte

STAR Business Silver

card de cumparaturi STAR Gold