Despre PARALELA 45

Paralela 45 Turism a fost infiintata in aprilie 1990, ca una dintre primele 3 agentii de turism private din Romania si este astazi cel mai important tour-operator pe piata turistica romaneasca, deruland operatiuni de profil interne si externe la un nivel de inalt profesionalism.

Principalele segmente de activitate acoperite de agentia noastra sunt: OUTGOING, INCOMING, TURISM INTERN, CORPORATE, TICKETING, TRANSPORT, INVESTITII IN TURISM.

Membra a celor mai prestigioase asociatii nationale si internationale de profil - ANAT, IATA, ASTA - Paralela 45 Turism este o agentie de prestigiu care ofera turistilor sai servicii complexe legate de petrecerea vacantei: excursii in tara si strainatate, de grup sau individuale, rezervari de bilete de transport (avion, autocar, tren), rezervari la hoteluri, obtinerea de vize turistice, ghizi specializati, inchiriere de masini.

Paralela 45 Turism este cel mai mare tour-operator de pe piata Turistica din Romania, cu o expertiza in domeniu de 24 de ani, fiind desemnata in ultimii 6 ani “The most trusted Brand” la categoria “Holiday” de catre prestigioasa publicatie “Readers Digest”.

Oferta noastra turistica acopera practic toate meridianele si paralelele lumii, iar pentru destinatiile care nu sunt acoperite de oferte de grup putem construi la cerere, oricand, o oferta atractiva, indiferent de numarul de participanti. Aceste rezultate deosebite sunt o urmare fireasca a experientei dobandite in activitatea depusa in care principala preocupare a fost realizarea de programe turistice competitive cu cel mai bun raport calitate/pret in conditii de concurenta loiala.

Cu peste 35 de filiale in Bucuresti si in tara, Paralela 45 Turism dispune de o forta proprie de vanzare si distributie a produselor turistice proprii. Pe langa vanzarea prin sediile proprii, Paralela 45 Turism dispune de o retea de revanzatori de peste 2000 agentii in Bucuresti si in tara.

18 locatii

ORAS ADRESA LOCALIZARE

Alba Iulia

Piata Iuliu Maniu, bl P1, parter

Arad

STR REVOLUTIEI, NR.93

Bacau

MIHAI VITEAZU, NR. 5

Brasov

B-dul 15 Noiembrie; nr 94

Bucuresti

Str. Ceaikovski, nr 7, sector 2

Bucuresti

STR. LUCA STROICI, NR.10

Bucuresti

STR BATISTEI, NR.3-5

Bucuresti

Bd Magheru, Nr. 10A

Bucuresti

DIMITRIE CANTEMIR, NR. 16

Cluj-Napoca

Str. Napoca, nr 25