Despre WWW.MEDIAGALAXY.RO

*Acumularea/plata din puncte STAR este disponibila doar in cazul finalizarii platii online prin selectarea metodei de plata "Online cu STAR Card".

*Plata din punctele STAR poate fi realizata prin completarea inclusiv a contravalorii punctelor STAR in campul dedicat. In caz contrar, daca ramane valoare 0, tranzactia se va autoriza din soldul de lei.

*Plata online in rate fara dobanda este disponibila in cazul finalizarii platii online prin selectarea metodei de plata "Online cu STAR Card" sau prin PayU.

Optiunea de plata in rate fara dobanda sau din puncte STAR nu este disponibila in cazul efectuarii platii prin Google Pay sau Apple Pay.

Media Galaxy este reteaua de magazine care se defineste prin pasiunea pentru tehnologie si pentru dispozitivele care fac accesibila informatia si conexiunea cu cei dragi. Oferind o gama variata bazata pe o selectie de branduri relevante, servicii de calitate si un personal bine pregatit, compania isi atinge in fiecare zi scopul de a aduce tehnologia mai aproape de consumatori.