Despre WWW.BICICLETAPEGAS.RO

Plateste online pe WWW.BICICLETAPEGAS.RO si poti beneficia de 12 rate fara dobanda prin STAR Card.

*Plata online in rate fara dobanda este disponibila doar in cazul finalizarii platii online prin Euplatesc sau Netopia.

Pegas este cel mai provocator proiect romanesc si poate unul din cele mai interesante proiecte din lume. Este un proiect despre construirea identitatii, culturii si civilizatiei unei natiuni facand apel la radacini, dar inovand intr-o perspectiva competitiva.

Astazi, Pegas contine in egala masura pasiunea pentru biciclete, cea pentru identitate urbana si dorinta de a construi un brand puternic romanesc. Pe langa nostalgie, Pegas investeste in cercetare si dezvoltare de produse noi cu design functional. De asemenea, interesul pentru dezvoltarea unor sisteme durabile de transport alternativ pe doua roti este in atentia noastra.

Pegas vine ca un rezultat contemporan al cerintelor actuale. Solutiile dezvoltate de Pegas reprezinta imbunatatirea unui tip de transport si de asemenea a unei forme de miscare care a suscitat continuu interesul oamenilor de la inventia sa pana in prezent.

Pegas nu este doar despre biciclete, este mai mult de atat. Pegas este un vector al mobilitatii urbane si doreste sa aiba un rol determinant in ceea ce priveste ameliorarea transportului in mediul urban si a mediului inconjurator.