Despre Casa Eduard - Mobila

 

Casa Eduard este locul in care inovatia, versatilitatea si rafinamentul fuzioneaza pentru a crea conceptul de deco pe gustul tau. Producator cu experienta pe piata de mobilier, realizeaza canapele fixe, extensibile cu lada pentru lenjerie, coltare, paturi tapitate si fotolii.

Daca ai visat la o canapea si nu ai gasit-o nicaieri, in mod sigur in showroom-urile Casa Eduard vei gasi modelul pe care il vrei. Mai mult expertii nostri iti pot realiza la comanda orice produs, modificand dimensiuni, nuante de stofa sau ecopiele.  Avem modele de serie si modele unicat, adaptandu-ne cu usurinta cerintelor clientilor nostri si a tendintelor pietii

Casa Eduard iti pune la dispozitie canapele fixe sau extensibile, coltare, fotolii, mobilier din pal, dressing-uri si bucatarii. Daca ai visat la o canapea sau un dormitor vei gasi cu siguranta la Casa Eduard. Cand vine vorba de culori la noi vei gasi orice nuanta vrei. De la tonuri electrizante menite in combinatii de culori noi pentru cei care isi doresc un interior curajos si pana la nuante clasice ce invita la relaxare profunda. Toate realizate cu mult bun gust si rafinament.

Pentru cei care vor piese unicat, producatorul are un sector de mobila sculptata manual ce vor transforma orice interior.

Casa Eduard va asteapta in cele 9 showroom-uri din Bucuresti, Ploiesti si Brasov.

8 locatii

ORAS ADRESA LOCALIZARE

Brasov

STR CARAMIDARIEI NR 1

Brasov

Cristianului, nr. 1-3

Bucuresti

BLD GHENCEA NR 79

Bucuresti

BLD GHENCEA NR 134 ET 2

Bucuresti

SOS PANTELIMON NR 255 BL 43 PARTER

Bucuresti

BLD ALEX OBREGIA NR 25 BL 1-4 PARTER

Bucuresti

Bdul Iuliu Maniu, nr. 51

Ploiesti

STR APELOR NR 2