Despre CENTRU MEDICAL SANCONFIND

Centrul Medical SANCONFIND, Poiana Campina, este unul dintre cele mai moderne centre medicale romanesti, deschis in aprilie 2015.

Cu ajutorul aparaturii robotizate si cu un personal experimentat, Sanconfind ofera tratamente si investigatii in peste 12 specialitati medicale.

Baza de recuperare medicala si balneofizioterapie Sanconfind este avantajat de doua resurse naturale importante: apa sarata (captata din izvoare locale), de concentratie apropiata celei de la Marea Moarta (321 g/l comparativ cu 400g/l- Marea Moarta) si namolul de Techirghiol, cu care trateaza cu success diferite afectiuni.

Serviciile Sanconfind se personalizeaza pentru confortul si nevoile pacientului, in baza unui plan de tratament stabilit de medicul curant.

Intr-un sistem integrat imbinam tratamentul medical cu programe turistice in zona Valea Prahovei si nu numai. Oferim cazare in unitatile partenere in conditii desebite pentru pacientii nostri.

Centrul Medical Sanconfind poate trata pacientii cu afectiuni neurologice, cardiovasculare, respiratorii, reumatice, ortopedice, copii si adulti, precum si sportivii care au nevoie de programe de recuperare dupa accidentari.

Mai multe detalii gasesti accesand www.sanconfind.ro 

3 locatii

ORAS ADRESA LOCALIZARE

Campina

22 DECEMBRIE Nr. 2

Poiana Campina

UZINEI Nr. 457

Poiana Campina

sat. Poiana Campina Nr. 457