Despre CINEMA CITY

Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din Romania si face parte din Cineworld Group, al doilea mare lant de cinematografe pe plan mondial.

Cinema City Romania opereaza 28 de multiplexuri, cu un total de 255 de sali, in 21 orase din tara: Bucuresti, Arad, Brasov, Bacau, Baia Mare, Braila, Buzau, Cluj, Constanta, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Galati, Iasi, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Suceava, Targu Jiu, Targu Mures si Timisoara.

In plus, Cinema City Romania le ofera cinefililor cele mai inovatoare si mai cool concepte de cinema, disponibile in Romania exclusiv in cinematografele Cinema City: IMAX (sali cu cele mai mari ecrane din tara, cu imagini clare ca lacrima si un sunet impresionant), 4DX (experienta cinematografica absoluta, pentru toate cele 5 simturi) si VIP (in pretul unui singur bilet, te bucuri de o experienta confortabila cinematografica in fotolii extensibile, cina pregatita de un chef, meniu bar nelimitat).

Astfel, cu fiecare nou multiplex deschis si cu fiecare noua tehnologie adusa, misiunea Cinema City este de a pune la dispozitia tuturor cel mai bun loc pentru a vedea un film.

29 locatii

ORAS ADRESA LOCALIZARE

Arad

STR AUREL VLAICU NR 10-12

Bacau

STR STEFAN CEL MARE NR 28

Baia Mare

STR VICTORIEI NR 73

Braila

DN 21 SAT VARSATURA COM CHISCANI

Brasov

Bulevardul 15 Noiembrie, nr. 78

Bucuresti

BLD VASILE MILEA NR 4

Bucuresti

CALEA VACARESTI NR 391

Bucuresti

Pierre de Coubertin Nr. 3-5

Bucuresti

LIVIU REBREANU, NR. 4

Bucuresti

Bld Paul Teodorescu; nr 4