Despre CINEMA CITY

Cinema City International, companie listata la bursa din Varsovia, este cel mai mare operator de cinematografe multiplex din Israel si din Europa Centrala si de Est. Compania isi dezvolta continuu reteaua pe o piata de peste 100 de milioane de locuitori, distribuita in sapte tari: Israel, Polonia, Cehia, Ungaria, Bulgaria, Slovacia si Romania.


Activitatea companiei incepe inca din anul 1929, in Israel, Cinema City dezvoltandu-se rapid si devenind lider de piata in aceste tari. A urmat apoi extinderea in afara Israelului, cu primul multiplex al companiei deschis in Ungaria, in 1997. In prezent, Cinema City detine in cele sapte tari, o retea de 99 de cinematografe multiplex, cu un total de 966 ecrane, o capacitate de peste 180.000 de locuri si 11 sali IMAX. Cinema City este operatorul de cinema cu cea mai mare rata de crestere din Europa, cu peste 34 de multiplexuri (un total de 365 de sali) in faza de constructie, in acest moment.


In iulie 2012 compania a lansat primul cinematograf 4DX din Europa si Orientul Mijlociu.


Pe langa vanzarile generate din bilete si servicii, in multiplexuri, Cinema City obtine venituri si din distributia de film (avand si licenta exclusiva de distributie pentru productiile Disney in Israel, Polonia, Ungaria si Romania prin subsidiara sa Forum Film), din vanzari de DVD si VHS, publicitate prin New Age Media si diverse proiecte imobiliare legate de complexurile cinematografice operate. Grupul Cinema City International are peste 4.000 de angajati in cele 7 tari unde detine retele de cinematografe.

25 locatii

ORAS ADRESA LOCALIZARE

Arad

STR AUREL VLAICU NR 10-12

Bacau

STR STEFAN CEL MARE NR 28

Baia Mare

STR VICTORIEI NR 73

Braila

DN 21 SAT VARSATURA COM CHISCANI

Bucuresti

BLD VASILE MILEA NR 4

Bucuresti

CALEA VACARESTI NR 391

Bucuresti

Pierre de Coubertin Nr. 3-5

Bucuresti

LIVIU REBREANU, NR. 4

Cluj-Napoca

STR AL. VAIDA-VOIEVOD, NR. 53 B

Cluj-Napoca

STR AVRAM IANCU NR 492-501