Despre CLINICA ZETTA

Clinica Zettaeste un centru de excelență în chirurgia plastică, estetică și microchirurgie reparatorie. Este un proiect unic pe piaţa de chirurgie estetică din România, având o echipă medicală excepţională, cu o vastă experienţă, adunată în mii de ore de operaţii dificile.

Suntem bucuroși să îl avem în echipă pe dr. DRAGOȘ ZAMFIRESCU, Preşedintele Asociaţiei Chirurgilor Plastici din România. Numeroasele operații în premieră, atât naţionale (paralizie de plex brahial la un bebeluș de 6 luni), cât şi internaţionale (repararea arterei hepatice în cazul primului transplant de ficat din Republica Moldova), confirmă poziţia doctorului DRAGOȘ ZAMFIRESCU în topul celor mai buni medici în domeniu.

De asemenea, în clinică regăsim membrii din echipa de cercetători ştiinţifici în domeniu, cu numeroase premii câştigate în inovaţie şi brevete, dar și pe singurul medic din țară care realizează intervenţii chirurgicale în premieră la nivelul ochiului, dr. DAN GEORGESCU.

Ne mândrim cu peste 35 de proceduri chirurgicale: de la procedee estetice non-invazive, la intervenţii complexe de chirurgie estetică și reconstructivă, până la replantarea segmentelor amputate. 

Clinica Zettaoferă toată gama de intervenții, precum: chirurgia feței, chirurgia oculară, chirurgia siluetei, chirurgia sânilor, chirurgia genitală, chirurgia mâinilor, chirurgia urechilor, chirurgia estetică pentru bărbați, injectări cu Botox, Acid Hialuronic, Toxină Botulinică şi PRP.

Vă invităm în Clinica Zetta!

www.clinicazetta.ro

1 locatie

ORAS ADRESA LOCALIZARE

Bucuresti

GHITA PADUREANU Nr. 5 ( ZONA FLOREASCA)