Despre Dentalmed Mariott

Furnizor al Casei Regale a Romaniei, DentalMed este cea mai performanta clinica stomatologica din Romania la nivel tehnnologic si al echipei de specialisti si acoperă întreaga gamă de servicii în domeniul medicinei dentare, având ca vârf de lance chirurgia și estetica dentară.

DentalMed a dezvoltat un concept unic, One Stage Surgery, care permite realizarea cu succes a operatiilor extreme de inserare implanturi dentare, operatii parodontale, aditii de os, sinus lift si extractii, in cadrul unei sedinte unice de tratament,

Acordam o atentie speciala copiilor, iar prin divizia DentalMed Kids oferim servicii stomatologoice premium dedicate copiilor si adolescentilor.

Intr-o locatie exclusivista (vis a vis de JW Marriott Hotel), pe o suprafata de 700 mp si trei nivele, sunt cuprinse intr-un design surprinzator 12 unituri dentare, sala de chirurgie, Computer Tomograf MORITA si amenajări pentru live surgery. Anual, gestionam un trafic de 35000 de pacienti care sunt tratati cu succes de catre o echipa de peste 85 de oameni specializati.

Mai multe informatii pe www.dental-med.ro 

1 locatie

ORAS ADRESA LOCALIZARE

Bucuresti

Calea 13 Septembrie,bl 48A,mansarda cabinet 3 Nr. 102