Despre JYSK

*Campanie de 10 rate valabila in perioada 09.11.2023 – 10.01.2024

Jysk este unul dintre cei mai importanti retaileri de mobila si decoratiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfasoara operatiuni in 38 de tari, prin peste 2100 de magazine, majoritatea in tari europene, si numara un total de aproape 18.500 de angajati.

Sub sloganul “Scandinavian Sleeping and Living”, retailerul danez de mobila si decoratiuni interioare comercializeaza un spectru larg de produse pentru casa si gradina la o calitate ridicata si la cel mai redus pret. Magazinele Jysk ofera tot ce este necesar în casa pentru viata de zi cu zi, de la mobila sau aparate de iluminat, pana la saltele de inalta calitate, lenjerii de pat, perne, fete de masa sau draperii. 

Abrevierea Jysk este un derivat de la denumirea peninsulei Iutlandia si semnifica in limba daneza calitati precum simplitatea, onestitatea si constiinciozitatea. Suntem caracterizati de un stil relaxat si de faptul ca pretuim munca de echipa si colaborarea. Latura scandinava a companiei Jysk se reflecta nu numai in cultura, valorile si stilul nostru de management. Aceasta transpare si in ceea ce priveste designul, simplitatea si calitatea produselor, si satisface asteptarile clientilor privind rezistenta produselor pe care le folosesc zi de zi.

 

 

134 locatii

ORAS ADRESA LOCALIZARE

Afumati

Sos. Bucuresti-Urziceni, 31

Aiud

STR TRANSILVANIEI; nr 41-47

Alba Iulia

STR TUDOR VLADIMIRESCU NR 50 A

Alexandria

STR BUCURESTI, nr. 166

Arad

CALEA RADNEI Nr. 298

Arad

AUREL VLAICU, nr. 206-218

Bacau

Strada Vadu Bistritei, Nr. 4

Bacau

CALEA REPUBLICII, nr. 161

Baia Mare

BD BUCURESTI Nr. 144

Baia Mare

Bulevardul Unirii; nr 21