Despre www.moogushop.com

Plateste online pe www.moogustore.com si poti beneficia de 3 rate fara dobanda prin STAR Card

*Plata online in rate fara dobanda este disponibila doar in cazul finalizarii platii online prin Netopia.

MOOGU® este un brand de bijuterie contemporana creat de Andreea Mogoșanu. Printr-un proces de explorare și interpretare a realității, ea își propune să dezvolte o expresie a inimii umane și a unor emoții unice.

Călătoria a început cu pasiunea Andreei pentru bijuterii și căutarea de modalități semnificative de a exprima experiențe vizuale unice. Natura, geometria, expresionismul formei, a suprafeței contribuie la crearea unor noi expresii vizuale.

Designerul Andreea Mogoșanu și-a lansat brandul în 2013, construit pe o pasiune pentru metale prețioase și un design contemporan unic de bijuterii. Înainte de a lansa brandul, a studiat bijuteria contemporana la Școala Alchimia, Florența și Școala contemporană de bijuterii Assamblage, București și a obținut experiență de lucru în publicitate ca Art Director.

Bijuteriile de inalta calitate sunt proiectate în România și sunt lucrate manual cu dragoste și precizie, în studioul MOOGU. Imediat după lansarea brandului, bijuteriile au început să apară în editoriale pentru unele dintre cele mai cunoscute reviste internaționale: Elle, Devour (SUA), Marie Claire, Cosmopolitan. De asemenea, brandul este prezent în multe țări, cum ar fi Japonia, China, Marea Britanie, Germania, Austria, Olanda sau Emiratele Arabe Unite.

MOOGU® a crescut rapid într-o întreagă echipă și ne străduim în permanență să realizăm piese de cea mai bună calitate și să le livrăm rapid în întreaga lume.

"Bijuteriile pe care le purtăm reflectă o parte importantă a personalității noastre și a identității noastre ..."