Despre PRESTIGE DENTAL CARE

Prestige Dental Care este o clinica infiintata pe data de 3 martie 2014 fiind formata din medici tineri dar cu experienta in domeniul stomatologic. Aceasta clinica a luat nastere din nevoia de a aduce servicii de calitate la preturi accesibile oricui. Motto-ul nostru este “ Un zambet frumos pentru toata lumea”.

Atat aparatura cat si materialele folosite sunt de ultima generatie si de cea mai buna calitate respectand pe deplin normele europene de prestare a serviciilor dentare. Dorinta de a oferi un raspuns oricarui tip de nevoie stomatologica ne-a determinat sa gasim solutii ce se ridica la standardele internationale precum si formarea unei echipe pregatite in toate ramurile medicinei dentare si a unor servicii de calitate inalta .

Pe langa indeplinirea normelor calitative superioare, clinica noastra si-a propus crearea unui mediu placut si relaxant pentru pacient prin comunicare ridicata dintre acesta si doctorul stomatolog precum si prin oferirea unei ambiante prietenoase. Noi credem in crearea unei legaturi ce se afla dincolo de relatia , uneori rece, doctor-pacient prin care acestuia ii sunt explicate pe intelesul sau etapele tratamentului oferit cat si informatiile legate de etapa postoperatorie.

Prin toate aceste elemente speram sa castigam increderea celor care apeleaza la serviciile noastre si astfel sa asiguram prestigiul acestei clinici.

1 locatie

ORAS ADRESA LOCALIZARE

Bucuresti

PIATA PACHE PROTOPOPESCU, NR. 14