Despre Rovere Mobili

ROVERE MOBILI este cunoscuta ca fiind un lider in domeniul amenajarilor interioare, fiind unul dintre cei mai importanti furnizori de mobilier de lux pe piata din Romania.  Aceasta performanta fiind atinsa datorita experientei managementului companiei de peste 20 ani in domeniul importului de mobilier din Italia.

Odata cu aparitia sa pe piata in decembrie 2002, ROVERE MOBILI s-a impus prin profesionalism, calitate si inovatie aducand un nou concept in domeniu prin urmarirea  liniilor de trend internationale si a ultimelor tendinte  atat in domeniul  mobilierului si al decoratiunilor  cat si la nivel de curente artistice contemporane.

Rovere Mobili este o marca pentru cei interesati de moda, design, arta si stil si mult rafinament. Unicitatea produselor noastre este data de combinatia dintre calitatea si prestigiul unor brand-uri de renume: Natuzzi Edition, Calligaris, Veneta Cucine, Novamobili, Cattelan Italia. Cu 10 magazine in portofoliu (Bucuresti, Brasov, Cluj Napoca, Constanta, Craiova, Iasi, Pitesti, Sibiu, Targu Mures, Timisoara) , dincolo de activitatea comerciala de vanzare a produselor de mobilier, compania a urmarit satisfacerea cerintelor pietei, in special a segmentului de piata format din clientii potentiali prin promovarea nu doar a ultimelor produse aparute cat si a serviciilor oferite: consiliere, proiectare, livrare, montaj gratuit, toate avand acelasi scop – oferirea unor servicii profesionale, de elita.

8 locatii

ORAS ADRESA LOCALIZARE

Brasov

Strada Zaharia Stancu 1

Bucuresti

SOSEAUA BUCURESTI-PLOIESTI NR 42 D

Bucuresti

SOSEAUA BUCURESTI-PLOIESTI NR 44

Cluj-Napoca

FABRICII Nr. 7

Constanta

ALEEA HORTENSIEI Nr. 2

Iasi

SOSEAUA PACURARI NR 121

Pitesti

FRATII GOLESTI Nr. 114

Selimbar

DN1