Despre WWW.VIVRE.RO

 

 Plateste online pe www.vivre.ro si beneficiezi de pana la 12 rate fara dobanda prin Star Card

*Plata online in rate fara dobanda este disponibila doar in cazul selectarii optiunii "plata in rate cu cardul de credit" din pagina comerciantului si a finalizarii tranzactiei prin intermediul platformei de plati PayU.

Vivre este cel mai mare retailer online de mobilier si decoratiuni din Europa centrala si de est. Compania a aparut pe piata din Romania in anul 2012, iar de atunci a cunoscut o crestere rapida in alte 8 tari: Bulgaria, Ungaria, Croatia, Polonia, Slovenia, Slovacia, Cehia si Grecia.

Vivre ofera solutii complete de amenajare a casei intr-o multitudine de stiluri si culori, pe website fiind prezente peste 150.000 de articole pentru casa si lifestyle si peste 1000 de branduri renumite prin traditia indelungata, calitatea si designul special pe care le ofera.

Pe Vivre se regasesc produse din toate categoriile: mobilier, decoratiuni, baie, covoare si textile pentru casa, bucatarie, gradina si lifestyle, iar noile colectii aduc un plus de inspiratie in fiecare zi, pentru o casa decorata in stilul fiecaruia.