Despre DUMAPREST

Inca de la deschidere DUMAPREST S.R.L. a abordat in mod profesionist domeniul de prestari SERVICE ROTI (VULCANIZARE) anvelope, jante noi sau sh,investind in utilaje de calitate pentru toata gama:

AUTOTURISME, AUTOUTILITARE, CAMIOANE INDUSTRIALE SI AGRICOLE.

VANZARI ANVELOPE-JANTE NOI/SH-MONTARE-REPARATII ANVELOPE-ECHILIBRARE-AZOT-GEOMETRIE ROTI-INDREPTAT JANTE-SUDURA CU ARGON-ALUMINIU.

Profesionalismul de care am dat dovada ne-a recomandat clientilor important pentru economia zonei precum :GEPETO IMPEX SA, TRACE TRANS CORPORATION S.R.L, DGASPC ETC.

In urma contractelor de prestari servicii pe care societatea le-a incheiat cu : METRO 1 SI 2 CONSTANTA, REAL, DUMAPREST ofera MONTAJ GRATUIT anvelopelor achizitionate din retelele de magazine in baza facturilor fiscal si a voucherului eliberat la achizitie. In cadrul unitatii avem un depozit  de ANVELOPE-JANTE-OTEL SI ALIAJ NOI SI SH.:

Oferim clientilor nostril in mod continuu produse si servicii diversificate,modern,competitive, de calitate superioara prin activitatile noastre comerciale din domeniul autoturisme, autoutilitare, camioane-agricole si industriale

1 locatie

ORAS ADRESA LOCALIZARE

Ovidiu

STR PORTULUI NR 3A