Despre HOTEL ARGES

Inaugurat in 1962, Hotel Arges a fost primul hotel - in sensul modern al cuvantului- din Pitesti, capitala Judetului Arges si unul dintre cele mai dinamice si mai atragatoare orase din sudul Romaniei. Aflat chiar in inima orasului, - Piata Muntenia, nr. 3-, hotelul, care a fost recent (2010) complet restaurat si modernizat, se afla aproape de toate centrele de afaceri, de sediile administratiei locale, ca si de principalele atractii turistice ale orasului.

In cele 46 de camere - dintre care 3 sunt apartamente-, va puteti bucura de confortul modern intr-o ambianta clasica, fiind asadar alegerea perfecta, fie ca sunteti in oras pentru a face afaceri sau pentru a va bucura de timpul liber. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV cablu/satelit, baie cu uscator par si oglinda machiaj, mini-bar, telefon international.

La parter se afla Receptia, salonul de mic dejun si o cofetarie care va asteapta cu delicioase produse preparate in laboratorul propriu, iar la etajul 1 beneficiati de o sala de conferinte modern echipata.

1 locatie

ORAS ADRESA LOCALIZARE

Pitesti

PIATA MUNTENIA NR 3