Despre ACTIVE BIKE

ActiveBike este in primul rand un atelier unic de reparatii de biciclete tocmai pentru ca avem grija de bicicleta ta ca si cum ar fi a noastra.

Prin pasiunea noastra extrema pentru biciclete, impreuna cu munca dedicata a echipei de mecanici, dorim sa iti oferim o experienta unica si de durata. Si deoarece ne plac serviciile si solutiile complete, atelierul ActiveBike nu doar este specializat in repararea bicicletelor. In micul nostru showroom gasesti spre vanzare piese de biciclete, accesorii, biciclete noi si second-hand, toate pentru a te ajuta sa ai o viata activa si plina de aventura.

Abordand o politica de preturi rezonabile si un sistem simplu, transparent si rapid de programare – “bicicleta ta nu va fi blocata pentru mai mult de 48h” – atelierul nostru este locul ideal unde sa-ti lasi bicicleta. Astfel ca, indiferent daca ai nevoie doar de o revizie, curatare, intretinere sau o imbunatatire capitala, te asteptam la atelier. Iar daca iti doresti o bicicleta insa nu stii ce ti se potriveste, de ce buget ai nevoie, ce tip de bicicleta sa-ti alegi, echipa noastra, foarte prietenoasa, te poate consilia pentru a lua cea mai buna si potrivita decizie.

Vino sa ne vezi!

 

1 locatie

ORAS ADRESA LOCALIZARE

Floresti

PROF IOAN RUS Nr. 84