Despre WWW.ALTEX.RO

Plateste online pe WWW.ALTEX.RO si poti beneficia de 4 rate fara dobanda sau 2% puncte STAR pentru platile integrale prin STAR Card

*Acumularea/plata din puncte STAR este disponibila doar in cazul finalizarii platii online prin selectarea metodei de plata "Online cu STAR Card".

*Plata din punctele STAR poate fi realizata prin completarea inclusiv a contravalorii punctelor STAR in campul dedicat. In caz contrar, daca ramane valoare 0, tranzactia se va autoriza din soldul de lei.

*Plata online in rate fara dobanda este disponibila in cazul finalizarii platii online prin selectarea metodei de plata "Online cu STAR Card" sau prin PayU.

Optiunea de plata in rate fara dobanda sau din puncte STAR nu este disponibila in cazul efectuarii platii prin Google Pay sau Apple Pay.

Clientul are inclusiv optiunea de a plati partial din punctele STAR in mediul online si pentru diferenta de suma sa fie autorizata integral sau in rate fara dobanda (daca comerciantul este si partener in cadrul programului STAR plata in rate fara dobanda).

Compania Altex si-a inceput activitatea ca fiind o mica afacere locala de import de televizoare, ajungand astazi liderul de retail al pietei romanesti. Aceasta a atins o asemnea performanta prin pastrarea unei relatii bune cu clientul, printr-o gama de servicii care promit sa livreze calitate, dar si prin adaptarea progresiva a infrastructurii. In prezent, Altex ofera o gama variata de telefoane, laptopuri, electrocasnice, cosmetice, articole de bricolaj sau de mentenanta a masinii.