Despre WWW.BICICLETAPEGAS.RO

Plateste online pe WWW.BICICLETAPEGAS.RO si poti beneficia de 12 rate fara dobanda prin STAR Card

Pegas este cel mai provocator proiect românesc şi poate unul din cele mai interesante proiecte din lume. Este un proiect despre construirea identității, culturii şi civilizației unei națiuni făcând apel la rădăcini, dar inovând într-o perspectivă competitivă.

Astăzi, Pegas conține în egală măsură pasiunea pentru biciclete, cea pentru identitate urbană și dorința de a construi un brand puternic românesc. Pe lângă nostalgie, Pegas investește în cercetare și dezvoltare de produse noi cu design funcțional. De asemenea, interesul pentru dezvoltarea unor sisteme durabile de transport alternativ pe două roți este în atenția noastră.

 

Pegas vine ca un rezultat contemporan al cerințelor actuale. Soluțiile dezvoltate de Pegas reprezintă îmbunătățirea unui tip de transport și de asemenea a unei forme de mișcare care a suscitat continuu interesul oamenilor de la invenția sa până în prezent.

 

Pegas nu este doar despre biciclete, este mai mult de atât. Pegas este un vector al mobilității urbane și dorește să aibă un rol determinant în ceea ce privește ameliorarea transportului în mediul urban și a mediului înconjurător.