Despre WWW.CARPATSPORT.RO

Plateste online pe www.carpatsport.ro si poti beneficia de pana la 3 rate fara dobanda prin STAR Card.

Optiunea de plata in rate fara dobanda este disponibila doar in cazul finalizarii comenzii cu plata online prin EuPlatesc.

Carpat Sport este unul dintre principalii jucatori pe piata de biciclete din Romania. Odata cu preluarea in anul 2012 a facilitatilor de productie ale unei cunoscute companii care activa in Romania in industria de profil inca din anul 1997, compania Carpat Sport si-a consolidate incet si sigur locul in top 3 pe piata de profil din Romania.

Gama diversa de produse (peste 100 de modele in diverse variante de echipare si coloristica), reteaua de distributie formata din peste 200 dealeri la nivel national, listarea produselor in majoritatea lanturilor de hiper-market-uri din Romania si mentinerea unui raport calitate/pret foarte bun au facut ca produsele noastre sa ajunga in topul preferintelor cumparatorilor.

Iti doresti o bicicleta decenta, iti doresti o bicicleta la un pret corect care sa nu includa in pret si brand-ul, iti doresti prima bicicleta? Produsele Carpat Sport sunt solutia – a ta si a peste 100.000 de romani care ne aleg anual.