Despre WWW.CLIMATICO.RO

Plateste acum pe WWW.CLIMATICO.RO si beneficiezi de 12 rate fara dobanda prin Star Card

*Plata online in rate fara dobanda este disponibila doar in cazul finalizarii platii online prin PayU.

Climatico Line este o companie care are ca obiect de activitate lucrarile de instalatii sanitare, de încalzire si de aer conditionat (CC4322) si se ocupa atât cu comercializarea sistemelor  de aer conditionat, încalzire si ventilatie, pentru locuinte si spatii industriale, mentenanta acestora cât si asigurarea garantiei echipamentelor distribuite.
 
Personalul care efectueaza operatiuniile de montaj, service si garantie este calificat în acest sens si are experienta de peste 10 ani în acest domeniu si este pregatit sa raspunda nevoilor si cerintelor cele mai exigente.
 
Climatico Line este distribuitor autorizat pentru toate gamele de produse ale urmatorilor producatori:
AIRWELL, ARISTON, BUDERUS, CHIGO, DAIKIN, DeLONGHI, DYSON, FUJITSU, GENERAL, GREE, HITACHI, HOKKAIDO, INVENTOR, MEDICLINICS, MITSUBISHI ELECTRIC, NORDSTAR, LG, OSAKA, PANASONIC, SAMSUNG, SHARP, SOLER&PALAU, VALERA, YAMATO, WHIRLPOOL.
Principalul nostru obiectiv este de a oferi clientilor nostrii servicii de înalta calitate prin garantarea alegerii corecte ale produselor care li se potrivesc, livrarea rapida, montajul de calitate si nu în ultimul rând - cele mai bune preturi!
Desi promovam metoda comenzilor online, personalul nostru este pregatit sa va asigure si suport telefonic iar cei interesati de vizualizarea produselor sunt asteptati la sediul nostru (Str. Gheorghe Titeica nr. 99, Sector 2, Bucuresti) o mare parte din produse vor fi expuse în showroom pentru a putea fi vazute si testate. De asemenea, un reprezentant de vânzari te va îndruma pentru alegerea produsului potrivit nevoilor tale.