Despre COMPEXIT

* Campanie valabila in perioada 15.04.2021 - 15.07.2021

Acum e mai usor sa gestionati costurile cu intretinerea autoturismului dumneavoastra. La Compexit Service, autorizat Volkswagen, SEAT, SKODA, CUPRA, Piaggio Comerciale, puteti plati orice inspectie service(revizie), schimb distribuție* sau achizitie de anvelope de sezon, in 6 rate fara dobandă cu cardul STAR. Solicitati o oferta pentru masina dumneavoastra, indiferent de marca si bucurati-va de avantaje!

Compexit Grup, o companie cu notorietate si o istorie de peste 27 de ani pe piata auto din Transilvania, este distribuitor autorizat pentru marcile SKODA, SEAT, CUPRA, Das Weltauto, Piaggio Vehicule Comerciale si ofera produse si servicii auto integrate: vanzari autoturisme noi si de ocazie, buy back, finantare si asigurare auto, service mecanica și tinichigerie-vopsitorie, piese si accesorii originale, asistenta tehnica non-stop, asigurari auto, rent a car si abonamentul auto CarFlix.

Programul STAR se aplica pentru plata facturilor service continand manopera, piese sau accesorii, emise de catre departamentul reparatii generale, piese si accesorii sau tinichigerie-vopsitorie.

1 locatie

ORAS ADRESA LOCALIZARE

Cluj-Napoca

CALEA TURZII, nr 223