Despre DELTA PLAN

SC DELTA PLAN SRL este o societate romana cu capital integral privat, administrator unic al societatii find dl. PIRLOG MIHAI. Obiectul de activitate al firmei este fabricarea de articole de imbracaminte si lenjerie din material textil pentru adulti si copii din tricot 100% BBC. De asemenea, societatea noastra executa comenzi la cerere cum ar fi: halate medicale, salopete, cagule, lenjerie pat, etc si personalizeaza la cererea clientului.

Calitatea ridicata a produselor noastre si gama variata au fost motivele pentru care am cistigat un important segment de piata, clientii nostri fiind multumiti de calitatea articolelor si de rapiditatea onorarii comenzilor, fapt ce a dus la prelungirea relatiilor contractuale si la asigurarea unei linii continue de comenzi.

OBIECT ACTIVITATE: producerea si comercializarea articolelor pentru adulti si copii din bumbac 100%, de o calitate superioara si la preturi fara concurenta. Principalele articole produse de societatea noastra sunt: tricouri 100% bbc, tricouri cu maneca lunga, trening-uri, pijamale, indispensabili si camasi corp, lavete, maieuri, chiloti, etc

11 locatii

ORAS ADRESA LOCALIZARE

Barlad

PRIMAVERII Nr. 10

Botosani

GRIVITA Nr. 1

Ciurea

BL77 / SC A Nr. PARTER

Galati

SIDERURGISTILOR Nr. 30

Galati

BRAILEI, NR. 208

Iasi

COSTACHE NEGRI Nr. 11

Iasi

NICOLINA Nr. 11

Iasi

SOS PACURARI Nr. 5

Iasi

CUZA VODA, nr. 1

Iasi

CALEA CHISINAULUI, NR. 29