Despre DUMITRASCU OLGA FLORENTINA CMI

Cabinetul Medical Individual dr. Dumitrascu se bucura de o atentie deosebita atat din partea dragasanenilor cat si a tuturor celor din zona. Fiind dotat cu aparatura la cele mai actuale standarde din domeniu si cu o echipa de medici cu vaste experiente in acest domeniu al stomatologiei (Implantologie, Chirurgie OMF, Estetica dentara, Protetica), cabinetul nostru poate oferi tuturor pacientilor nostri servicii de inalta calitate si profesionalism. Astfel de-a lungul anilor am reusit sa avem un palmares impresionant de cazuri medicale complicate pe care le-am rezolvat cu succes datorita echipelor de medici cu care lucram si a bunei colaborari dintre acestia.

Cabinetele noastre se adreseaza atat pacientilor din mediul urban cat si din mediul rural drept pentru care am deschis un punct de lucru si in Fartatesti. Problemele stomatologice ale pacientilor care necesita o atentie deosebita sunt rezolvate tot de catre noi in Centrul Universitar Craiova, la Policlinica Rotonda, unde de asemenea este pus la dispozitia pacientilor un alt cabinet dentar.

Venind la noi ai parte de servicii exceptionale de ultima generatie la tarife obisnuite! Noi stim sa avem grija de pacientii nostri astfel incat vizita la dentist sa fie una placuta.

1 locatie

ORAS ADRESA LOCALIZARE

Dragasani

str tudor vladimirescu bl r1 sc a ap 1 jud valcea