Despre WWW.EVOCOMPUTERS.RO

Plateste online pe www.evocomputers.ro si beneficiezi de pana la 4 rate fara dobanda prin Star Card

Suntem unul dintre cei mai mari importatori si distribuitori de echipamente IT Refurbished si Second Hand din Romania, avem o firma-mama in SUA, iar din 2016 am inceput sa ne extindem activitatea si pe piata din Europa. Oferim produse Refurbished din urmatoarele categorii: Unitati Desktop, Calculatoare All-in-One, Laptopuri, Monitoare, Workstations, Servere si Componente PC. 

Suntem specializati pe produse IT Refurbished, care provin din suprastocuri, din produse expuse la raft sau din produse returnate de clienti in perioada de garantie. Avantajul principal al acestor produse? Sunt la fel de performante, dar cu pana la 40% mai ieftine fata de cele noi! In plus, calculatoarele Refurbished pe care le comercializam vin cu licenta Windows preinstalata, pentru a putea fi folosite inca din prima clipa.

Produsele noastre sunt din ultimele generatii (i3, i5, i7), iar o mare parte din ele nu au fost folosite. Importam doar din SUA sau UE si testam riguros toate produsele inainte de le pune spre vanzare. Comercializam doar produsele care au trecut testele de performanta.