Despre Fereastra ADF - TERMOLEX

Peste 22 ani de angajamente si promisiuni respectate, peste 22 ani in continua dezvoltare, peste 22 ani de investitii in tehnologie si capitalul uman, peste 22 ani au trecut de cand oferim clientilor nostri cele mai bune produse si servicii, peste 22 ani in care am castigat increderea a mii de clienti. Toate acestea permit beneficiarilor nostri sa afirme ca au avut intotdeauna siguranta unei alegeri corecte.

Pentru ca o fereastra de calitate este pusa in valoare doar printr-un montaj corect, echipele noastre specializate executa montajul ferestrelor si usilor in conformitate cu cataloagele tehnice si cerintele din constructii.

Pentru ca iti garantam calitatea, produsele noastre beneficiaza de garantii de pana la 5 ani. In plus, ai posibilitatea de a opta pentru serviciul de garantie extinsa de pana la 10 ani. Toate produsele noastre sunt insotite de certificate de garantie. Acestea, precum si toate certificarile obtinute de catre ADF, reprezinta dovada angajamentului nostru in ceea ce priveste calitatea.

1 locatie

ORAS ADRESA LOCALIZARE

Suceava

Calea Unirii Nr. 31