Despre WWW.FUNKYFAIN.RO

Plateste online pe WWW.FUNKYFAIN.RO si poti beneficia de 3 rate fara dobanda prin STAR Card.

*Plata online in rate fara dobanda este disponibila doar in cazul finalizarii platii online prin integratorul Plati Online.

Dupa o perioada de cautare a unor noi perspective de dezvoltare profesionala si cateva calatorii in Grecia, intr-o seara de ianuarie, am hotarat sa cautam sandalele pe care le cumparasem de acolo nu cu mult timp in urma. Iar odata ce le-am gasit, restul a venit de la sine. Drept urmare, in vara aceluiasi an am lansat FUNKYFAIN.ro - magazin online cu sandale faine, creat de Bogdan, partea faina din acest proiect, care se ocupa de IT si financiar, si eu, partea funky ;), responsabila de design si marketing.

Astfel, pe o frumoasa insula greceasca, exista un atelier care lucreaza manual, in piele naturala, niste sandale foarte faine. Vara, ele ajung apoi in Romania, unde FUNKYFAIN.ro le impacheteaza cu drag cu panglici, cu buline si le expediaza in toata tara.

"Pana acum, am reusit sa impunem acest concept care poarta atat amprenta noastra, dar si a clientelor noastre: produse "funky" care sa te scoata din multime si sa te faca sa te simti bine, dar si comode si "faine". Deci, simplu: FunkyFain :)".

Dupa primul an de viata, FUNKYFAIN.ro a reusit sa isi largeasca gama de produse cu ghete, cizme si bocanci de toamna – iarna, toate lucrate manual, dar de data aceasta intr-un atelier din Bucuresti.

"Cu toate acestea, vara ramane anotimpul nostru preferat", spune Bogdan.