Despre www.halber.ro

Plateste online pe www.halber.ro si poti beneficia de 4 rate fara dobanda sau 3% puncte STAR in cazul tranzactiilor integrale prin STAR Card

*Plata online in rate fara dobanda sau acumularea/plata din puncte STAR este disponibila doar in cazul finalizarii platii online prin selectarea metodei de plata "Online cu card bancar".

TRADE TRUST a lansat in Romania marci de succes, cu renume international in domeniul produselor electronice si electrocasnice, practicand un comert la standarde europene. Grija pentru mediul inconjurator este exprimata prin insusi caracteristicile produselor oferite.

Societatea a pus in practica o strategie complexa in domeniul comertului si distributiei, avand ca obiectiv principal promovarea calitatii si impunerea unor lideri de piata.

Rezultatul este o infrastructura care acopera tot teritoriul Romaniei si permite oricarui cumparator sa aiba la dispozitie, intr-un cadru elegant, produse atestate la un nivel inalt de calitate, cu service garantat.

Aceste eforturi au avut drept rezultat obtinerea titulaturii de importator al produselor electrocasnice marca ufesa®, fabricate de BSH&PAE din Spania, parte a grupului Bosch&Siemens, precum si a produselor marca valera®, fabricate de LIGO ELECTRIC SA din Elvetia, precum si a produselor marca solac® din Spania si marca halber®, un brand exclusiv cu o gama variata.