Despre WWW.HELLOHOLIDAYS.RO

Plateste online WWW.HELLOHOLIDAYS.RO si poti beneficia de 3 rate fara dobanda prin STAR Card.

*Plata online in rate fara dobanda este disponibila doar in cazul finalizarii platii online prin Euplatesc si doar pentru tranzactiile efectuate in moneda LEI.

Plata in rate fara dobanda prin intermediul programului STAR Card este disponibila pentru orice comanda de pe site-ul WWW.HELLOHOLIDAYS.RO cu exceptia biletelor de autocar.

Realizam calatorii reusite de peste 13 ani! Am strabatut Europa in lung si-n lat, am oferit zambete si am legat noi prietenii. Creativi, pozitivi, entuziasti si cu experienta. Patru atribute care ne caracterizeaza. Adaugam si pasiune, iar rezultatul suntem noi, o echipa inchegata.

Iubesti sa lenevesti, adori sa faci shopping, sa negociezi, visezi sa explorezi sau sa o tii tot intr-un SPA? Concediul poate fi in mii de feluri. Il percepem fiecare altfel si ni-l petrecem diferit.

Tocmai de aceea, pentru o vacanta fix pe gustul tau, e bine sa cunosti ce-ti poate oferi destinatia. Afla de la consultantii nostrii in turism particularitatile fiecarei statiuni Hello Holiday din Bulgaria, Grecia si Turcia si alege unde ai vrea sa mergi. Cele mai bune ofere le gasesti tot la noi.

Fie ca optezi pentru First Minute, ca alegi Economy Rooms sau vrei sa achiti in rate, spune Hello si iti oferim cea mai buna optiune.

Ca si tine, iubim confortul. Iubim vacantele care incep cu entuziasm si se termina cu „mai vreau!”. Acesta este si motivul pentru care organizam circuite confortabile, care sa-ti asigure nu doar bucuria vacantei, ci si siguranta acesteia. Circuitele Hello Holidays sunt gandite si testate pas cu pas, verificand fiecare serviciu pe care ti-l oferim. Lucram cu parteneri locali de incredere si te intampinam cu ghizi bine pregatiti. Ne bucuram de fiecare vacanta alaturi de tine.

Alege Hello Holidays la fiecare imbarcare si nu vei regreta! Poti fi sigur ca esti pe maini bune!