Despre WWW.INICINSTAL.RO

Plateste online pe WWW.INICINSTAL.RO si beneficiezi de pana la 6 rate fara dobanda prin Star Card

In cei peste 25 de ani de activitate, firma noastra a acumulat experienta in domeniul proiectarii, executiei si comercializarii instalatiilor sanitare, electrice, incalzire, climatizare, ventilatie, sisteme avertizare incendiu si antiefractie. In aceasta perioada un numar mare de clienti, persoane fizice si  juridice, au apelat la noi, mulţi dintre ei devenind clienţi fideli.

Pentru a usura viata clientilor oferim aceiasi calitate a produselor si serviciilor prin intermediul magazinului nostru online INICinstal.ro.

INICinstal.ro promoveaza peste 30 de branduri de top din Europa si asigura asistenta tehnica la cumparare produselor. De asemenea, firma noastra poate asigura servicii complete de proiectare si montaj instalatii termice, ventilatie, sanitare, electrice sau securitate oferind solutii optime, adaptate nevoilor si cerintelor specifice, personal calificat si cu experienta, conditii de plata avantajoasa.

Pentru a garanta produse si servicii de inalt nivel, am implementat sistemul integrat de management al calitatii, mediului, sanatatii si securitatii ocupationale, conform conditiilor din standardele SR-EN ISO 9001, SR-EN ISO14001, SR-EN ISO 18001. De asemenea,  firma este atestata si autorizata pentru serviciile pe care le ofera, in conformitate cu cerintele legale.