Despre www.LitoralulRomanesc.ro

 

Site-ul LitoralulRomanesc este cel mai mare site specializat pe turismul de litoral, cu oferte de cazare pe intreg Litoralul Romanesc. In site-ul de turism pe litoral LitoralulRomanesc.ro gasiti oferte de cazare la peste 1000 hoteluri vile si pensiuni in Mamaia, Mamaia Sat, Eforie Nord, Eforie Sud, Costinesti, Neptun, Olimp, Jupiter, Venus, Saturn, Mangalia, Constanta, Vama Veche, 2 Mai, Sinoe precum si la hoteluri de pe litoral in Bulgaria, Spania, Grecia sau Turcia. Site-ul este operat de Agentia touroperatoare Litoralul Romanesc.ro, licentiata din anul 2005, detine Licenta de Turism nr. 3590/28.06.2011, eliberata de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului.

Agentia LITORALULROMANESC.RO este una dintre cele mai mari agentii specializate pe turismul de litoral si tocmai de aceea, peste 40000 de turisti au ales serviciile noastre in sezonul estival 2014. Pentru a gasi oferte de cazare pe litoral accesati sectiunile dedicate fiecarei statiuni sau folositi motorul de cautare.

Daca doriti sa intrati in legatura telefonica cu operatorii nostri apelati numarul: 0241 488 206 ( numar cu tarif normal ).