Despre WWW.ORIGINALS.RO

Plateste online pe WWW.ORIGINALS.RO  si beneficiezi de 8 rate fara dobanda prin Star Card

*Plata online in rate fara dobanda este disponibila doar in cazul finalizarii platii online prin Netopia.

Originals este cel mai mare magazin online de articole sportive din Romania, cu peste 80.000 de clienti unici multumiti si peste 180.000 de produse de brand vandute si o experienta pe piata de profil din Romania de peste 8 ani.

Magazinul on-line multibrand Originals ofera o gama variata de produse de brand – incaltaminte, articole vestimentare si accesorii – atat pentru barbati, cat si pentru femei și copii. Originals este distribuitor oficial pentru 28 de branduri de renume, dintre care pot fi mentionate: Adidas, Nike, Puma, Converse, Vans si UGG Australia si unic distribuitor oficial, in Romania, pentru marcile: Ecko Unlimited, Ecko Red, G-Unit, Sir Benni Miles, Zoo York.

Satisfactia clientilor este cea mai importanta pentru Originals, de aceea acesta garanteaza calitatea si originalitatea produselor de brand comercializate prin Certificatul de calitate si Declaratia de conformitate cu normele europene, punand la dispozitia clientului serviciul de extragarantie extinsa de 200 zile, fata de 30 zile, conform legislatiei in vigoare, pentru orice produs achizitionat.