Despre PARTENER

Partener are ca principala activitate comercializarea de aparate de sudura, scule electrice, pompe, hidrofoare, generatoare de curent si sudura, compresoare de aer, utilaje de constructii, scule pneumatice, spalatoare cu apa sub presiune, burghie, produse abrazive si discuri diamantate. 

In Romania reprezentam producatori consacrati de aparate de sudura cum ar fi: Telwin, Lincoln Electric, Stanley si Tehnoweld. Veti regasi in oferta noastra curenta invertoare de sudura, aparate de sudura in argon, aparate de sudura in puncte precum si aparate pentru taiat cu jet de plasma. Nu lipsesc celebrele scule electrice Dewalt, Stanley Fatmax, Makita, Hitachi si Bosch pentru aplicatii din toate domeniile de activitate. Stocurile generoase de scule si piese de schimb pentru acestea va stau la dispozitie. Pentru aceste scule electrice veti gasi la noi si burghie, produse abrazive si alte accesorii de care aveti nevoie. 

Fiecare magazin are propriul centru de service si stoc permanent de piese de schimb, accesorii si consumabile si poate asigura prin personalul propriu calificat servicii de consultanta la achizitie, in exploatare, punerea in functiune, reparatii si intretinere.

8 locatii

ORAS ADRESA LOCALIZARE

Bacau

CALEA MOINESTI, nr. 34

Bacau

TINERETULUI Nr. 44

Brasov

Sos. Cristianului, NR. 1-3

Cluj-Napoca

BDUL MUNCII Nr. 12

Constanta

INDUSTRIALA Nr. 6

Floresti

AVRAM IANCU, NR. 488-490

Galati

GEORGE COSBUC Nr. 117/CAM1

Iasi

SOS TOMESTI Nr. 13