Despre WWW.PCGARAGE.RO

Plateste online pe WWW.PCGARAGE.RO si poti beneficia de 6 rate fara dobanda prin STAR Card

*Plata online in rate fara dobanda este disponibila doar in cazul finalizarii platii online prin PayU, prin selectarea metodei de plata "Online, Star Card Banca Transilvania" si selectarea optiunii de plata in rate, cu exceptia platilor efectuate prin Google Pay sau Apple Pay.

Optiunea de plata in rate fara dobanda nu este disponibila in cazul efectuarii platii prin Google Pay sau Apple Pay.

Infiintat in 2005, PC Garage este unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT si electronice din Romania. PC Garage numara peste 30.000 de produse active, peste 250.000 de clienti inregistrati pe siteul www.pcgarage.ro si peste 400.000 de clienti la nivelul intregului grup.

Magazinul online se numara printre magazinele specializate din domeniul IT si reprezinta un reper pentru toti cei pasionati de produsele IT. Tot din pasiune a fost creat si forumul My Garage definit ca fiind comunitatea pasionatilor de hardware, overclocking, modding si cai putere. Comunitatea My Garage inregistreaza peste 60.000 membri, aproximativ 450.000 vizite in fiecare luna si peste 1400 review-uri realizate de clientii PC Garage.