Despre WWW.PHOTOSETUP.RO

 

*Optiunea de 4 rate fara dobanda este disponibila doar in cazul tranzactiilor efectuate prin terminalele Euplatesc/Europayment Services.

Photosetup  este  un magazin foto/video specializat, cu o prezenta in Romania, de peste 18 ani pe piata echipamentelor si accesoriilor foto profesionale.

In calitate de reprezentant oficial in Romania pentru brand-urile din portofoliu, Photosetup, detine in stocul propriu peste 10.000 de produse cu peste 2000 de repere unice, astfel livrarea catre client se face rapid, la 24h, in orice colt al tarii.

Un magazin orientat catre client ce ofera un intreg suport tehnic pentru pasionatii de fotografie, fotografii profesionisti si videografi, oferind alaturi de cele mai bune produse si cele mai bune conditii de achizitii, sfaturi tehnice precum si bonificatii multiple. Cumparaturile la Photosetup reprezinta o experienta placuta pentru clientii sai, datorita echipei de consultanti pregatita intotdeauna sa ofere intregul suport cu zambetul pe buze si cu adanca consideratie fata de clienti.