Despre PREMIUM STORE

 

Premium Store este un nou concept pe piata premium de electrocasnice si mobila din Romania. El reprezinta o colaborare fantastica intre brandul de electrocasnice Bosch si unul dintre cele mai renumite branduri de bucatarii din Germania, Nolte.

Premium Store ofera sansa de a testa tehnica Bosch chiar in incinta magazinului datorita bucatariei interactive din fiecare locatie si de a comanda cea mai buna bucatarie de la Nolte, producator german de renume mondial. Bosch si Nolte formeaza un tandem stralucit, care garanteaza clientilor un vis implinit si perfectiunea intr-o ambianta moderna. Dupa achizitionarea produselor, clientii vor putea beneficia de transport si instalare gratuita si garantie de 5 ani pentru orice produs cumparat.

În Premium Store, cei interesati vor putea sa cumpere intreaga gama de aparate de uz casnic Bosch – aparate pentru gatit, masini de spalat rufe si uscatoare, masini de spalat vase, aparate frigorifice, roboti de bucatarie si alte electrocasnice mici, masini de curatat cu inalta presiune, la care se adauga oferta de scule electrice si profesionale din domeniul gradinaritului. Premium Store este singurul showroom unde se pot gasi bucatariile impreuna aparatele de uz casnic incorporabile si o gama suficient de larga destinata segmentului premium.

6 locatii

ORAS ADRESA LOCALIZARE

Bucuresti

NICOLAE CARAMFIL, NR. 87

Bucuresti

STEFAN CEL MARE, NR. 30

Bucuresti

PANTELIMON, NR. 286

Bucuresti

BDUL UNIRII, NR. 65

Bucuresti

SERGENT NUTU ION, NR. 44

Cluj-Napoca

TEODOR MIHALI, NR. 64