Despre RETOUCHERIE

Ce poti face la Retoucherie?

In atelierul de croitorie Retoucherie vei gasi o echipa de profestionisti pregatita sa te ajute atat pentru mici retusuri precum: scurtat pantaloni, stramtat camasa, schimbat fermoarul unei fuste sau rochii sau pentru modificari mai complicate: scurtat maneca sacou, batut butoniere sacou, scurtat maneci camasa, etc cat si pentru concepere de tipare si croirea unei tinute de la 0. Va putem fi de folos in alegerea materialului, tiparului produsului de care aveti nevoie si in confectionarea si livrarea acestuia.

Retoucherie este un atelier de croitorie care va poate oferi urmatoarele servicii la cele mai mici preturi din Bucuresti:

  • Croitorie rochii la comanda (rochii de seara, rochii de zi, rochii pentru domnisoare de onoare, rochii de petrecere sau rochii pentru evenimente speciale, cununie, nunta, botez etc).
  • Croitorie costume barbati la comanda (sacouri barbati, veste, pantaloni casual sau pantaloni de ocazie, costume business si costume de ocazie etc).
  • Modificari haine cum ar fi ajustari de marime, cambrat, decupat decolteu sau coborat talie
  • Retusuri haine, uzuale cum ar fi: stramtat talie, scurtat pantaloni, schimbat fermoar, scurtat maneci sacou, scurtat rochii, fuste etc.

Puteti apela fara griji la Retoucherie, croitorul personal din Bucuresti astfel incat hainele pe care le aveti de modificat sa nu iasa altfel decat perfect!

www.retoucherie.ro

1 locatie

ORAS ADRESA LOCALIZARE

Bucuresti

George Calinescu Nr. 27