Despre RETOUCHERIE

Ce este Retoucherie?

 Simplu...Un atelier specializat in retusuri sau modificari haine si croitorie pe comanda. 

Unde se afla Croitoria Retoucherie?

Atelierul este situat in zona Dorobanti – Floreasca din Bucuresti, in sector 1 la granita cu sector 2, intre Piata Dorobanti si Piata Floreasca.

Ce poti face la Retoucherie?

In atelierul de croitorie Retoucherie vei gasi o echipa de profestionisti pregatita sa te ajute atat pentru mici retusuri precum: scurtat pantaloni, stramtat camasa, schimbat fermoarul unei fuste sau rochii sau pentru modificari mai complicate: scurtat maneca sacou, batut butoniere sacou, scurtat maneci camasa, etc cat si pentru concepere de tipare si croirea unei tinute de la 0. Va putem fi de folos in alegerea materialului, tiparului produsului de care aveti nevoie si in confectionarea si livrarea acestuia.

Retoucherie este un atelier de croitorie care va poate oferi urmatoarele servicii la cele mai mici preturi din Bucuresti:

  • Croitorie rochii la comanda (rochii de seara, rochii de zi, rochii pentru domnisoare de onoare, rochii de petrecere sau rochii pentru evenimente speciale, cununie, nunta, botez etc).
  • Croitorie costume barbati la comanda (sacouri barbati, veste, pantaloni casual sau pantaloni de ocazie, costume business si costume de ocazie etc).
  • Modificari haine cum ar fi ajustari de marime, cambrat, decupat decolteu sau coborat talie
  • Retusuri haine, uzuale cum ar fi: stramtat talie, scurtat pantaloni, schimbat fermoar, scurtat maneci sacou, scurtat rochii, fuste etc.

Echipa noastra prezinta experinta in domeniu pentru a va ajuta atat in micile modificari, cat si in modificarile majore cum ar fi croirea unei tinute de la 0 si altele.

Puteti apela fara griji la Retoucherie, croitorul personal din Bucuresti astfel incat hainele pe care le aveti de modificat sa iasa altfel decat perfect!

 Ce ne recomanda?

Preturile competitive, echipa de croitori si confectioneri profesionisti, standardul ridicat al calitatii sunt cele trei ingrediente principale care ne definesc munca.

 A alege un atelier de croitorie pe comanda si reparatii haine este un lucru foarte important.

 Pe langa alegerea modelelor sau a materialelor potrivite, trebuie sa tinem cont de multe alte aspecte: personal cu experienta, materiale de calitate si rapiditate in executie. Toate aceste lucruri ne diferentiaza pe noi, cei de la Atelier Retoucherie, si tot astfel reusim sa fim alegerea ideala din viata dumneavoastra.

 Va asteptam cu drag!

Echipa Retoucherie

 

 

www.retoucherie.ro

1 locatie

ORAS ADRESA LOCALIZARE

Bucuresti

George Calinescu Nr. 27