Despre www.sdacademy.ro

*Campania de 24 rate fara dobanda este valabila in perioada 25.01.2024 - 01.07.2024

Plateste online pe www.sdacademy.ro si poti beneficia de 12 rate fara dobanda prin STAR Card.

*Plata online in rate fara dobanda este disponibila doar in cazul finalizarii platii online prin PayU/Euplatesc.

Software Development Academy este pe piata de aproape 9 ani si am construit o comunitate globala care se intinde din Europa pana in Asia. Stim cum este sa incepi o cariera noua intr-un domeniu complet diferit. Totusi, industria IT este in cautare de talente si ofera nenumarate oportunitati.

Suntem un grup de oameni pasionati, cu ani de experienta in proiecte IT comerciale. Formatorii nostri nu sunt doar teoreticieni, ci isi desfasoara cursurile punand accentul pe foarte multa practica. Avem pasiunea de a ne impartasi cunostintele si de a contribui la procesul de dezvoltare profesionala a cursantilor nostri. Industria IT este pentru toata lumea: nu trebuie decat sa indraznesti sa iti transformi visul in realitate.

Credem ca oricine poate sa lucreze in industria IT daca ii place industria si isi manifesta interesul real pentru aceasta. Pentru a te ajuta sa iti atingi obiectivul profesional si sa beneficiezi de o tranzitie usoara catre sectorul IT, am creat programe de curs orientate catre practica, care iti ofera baza solida de competente necesare.