Despre www.usedproducts.ro

Plateste online pe www.usedproducts.ro si poti beneficia de 6 rate fara dobanda prin STAR Card

*Plata online in rate fara dobanda este disponibila doar in cazul finalizarii platii online prin Netopia si doar in cazul in care comanda este initiata pe societatea Store of Technology, Tech Trades Stores sau Mega Store Products.

USED PRODUCTS, un brand olandez cu o experienta de 20 ani si peste 50 de magazine in Europa a decis sa intre si pe piata romaneasca, prin sistemul de master franciza.

Fie ca vorbim despre telefoane, laptop-uri, televizoare, sisteme audio, tablete, aparate foto-video, instrumente muzicale, ceasuri , console, jocuri si filme, scule electrice, biciclete, etc, la Used Products poti sa cumperi, sa vinzi, si chiar sa faci schimburi de acestea intr-un magazin modern, si construit dupa o reteta care a dovedit succesul in mai multe tari.

Oricare dintre noi avem acasa o multime de produse pe care nu le mai folosim, de care poate chiar am uitat, sau pe care pur si simplu nu ni le mai dorim. De ce sa astepti sa se stranga praful pe ele, cand poti foarte simplu si usor sa obtii o suma de bani in schimbul lor?

Tot ce trebuie sa faci este sa vii cu produsul tau in magazinele noastre, il verificam, si iti prezentam cu placere toate optiunile disponibile.