Despre VILA EVERGREEN

Vila Evergreen este situata in statiune turistica Predeal din judetul Brasov, fiind amplasata intr-o zona verde, impadurita cu brazi, pe drumul ce duce spre Cabana Trei Brazi. Accesul cu masina este facil, pe drum asfaltat,  la doar 2 minute de DN1, 3 minute de gara din Predeal si la 1 ora si 45 minute de Aeroportul Henry Coanda.

Vila Evergreen 4* ofera servicii de cazare si restaurant tot timpul anului, acordand o atentie deosebita turistilor care doresc sa-si petreaca sejurul intr-un mod placut si distractiv. Pachetele turistice includ la preturi atractive participarea la focuri de tabara, mese tip picnic, baluri mascate, ateliere de creatie, seri dansante, karaoke si gratuitati in parcul de aventura Fun Park Trei Brazi.

De asemenea in cadrul Vilei se organizeaza petreceri pentru copii, cu antrenarea parintilor doritori. Vila dispune de o curte mare frumos amenajata cu foisoare, leagane, tiroliana, locuri de joaca pentru copii, balansoare si canapele de relaxare si teren de sport cu gazon, fiind ideala pentru familii cu copii. Majoritatea pachetelor turistice ofera gratuitatea copiilor cazati in camera cu parintii. Camerele Vilei sunt spatioase si dotate cu canapele extensibile cu 1,2 locuri, TV, cablu, conexiune internet, minibar.

1 locatie

ORAS ADRESA LOCALIZARE

Predeal

TREI BRAZI Nr. 28