Despre World Class

Inca de la deschiderea primului centru in Romania, in anul 2000, misiunea World Class a fost aceea de a oferi un mediu prietenos membrilor sai, un loc doar al lor, departe de casa si munca, unde sa-si gaseasca motivatia si inspiratia pentru un nou stil de viata. 

Lider de piata in industria de wellness autohtona, World Class Romania numara in prezent 31 centre in toata tara si peste 45.000 de membri.  31 centre de fitness - cea mai mare retea de fitness existenta 

  • peste 45.000 membri 
  • 460 antrenori certificati international 
  • peste 60.000 de clase derulate anual pentru adulti si copii 
  • 19 piscine 
  • suprafata de peste 50.000 de metri patrati echipament de fitness de ultima generatie 

World Class colaboreaza cu antrenori de fitness recunoscuti la nivel international, pentru a le oferi membrilor cele mai noi si interesante programe de antrenament. De asemenea, extinderea retelei le ofera membrilor o mai mare varietate de centre de fitness pentru derularea antrenamentelor. 

In vara anului 2015, World Class Romania a lansat un nou concept de club de fitness si lifestyle, intitulat W, o oaza urbana holistica de relaxare, in cadrul careia membrii au posibilitatea sa se deconecteze si sa se bucure de cursuri de aerobic, Yoga sau Pilates, intr-un cadru intim si exclusivist.

 

 

38 locatii

ORAS ADRESA LOCALIZARE

Bucuresti

Calea Victoriei Nr. 63-81

Bucuresti

PIERRE DE COUBERTIN Nr. 3-5

Bucuresti

Calea Dudesti Nr. 188

Bucuresti

Sos. Oltenitei Nr. 208

Bucuresti

Fabrica de Glucoza Nr. 9B

Bucuresti

Nicolae Titulescu Nr. 4-8

Bucuresti

Alexandrina Nr. 20-22

Bucuresti

BLD 1 DECEMBRIE 1918 NR 33A

Bucuresti

BLD TIMISOARA NR 26

Bucuresti

CALEA FLOREASCA