Promotii

LEMET

Casa & Gradina/ Decoratiuni

1%
 Puncte STAR
10
 Rate fara dobanda

Am creat pentru tine produse care sa exprime o stare de spirit. Bunul simt estetic, functionalitatea si calitatea programelor de mobila Lem’s sunt dezvoltate prin apropierea si grija fata de dorintele tale.

Misiunea noastra este ca tu sa fii foarte bine informat asupra produselor si serviciilor prezentate in magazinul Lem’s.


IDM DINAMIC

Casa & Gradina/ Decoratiuni

3%
 Puncte STAR
9
9*
Rate fara dobanda

*Campanie valabila in perioada 14.06.2019-11.06.2020

Obiectul de acivitate al firmei il reprezinta comertul en-gros si en-detail cu

 • instalatii electrice (iluminat LED, corpuri de iluminat, aparataj electric si industrial de joasa si medie tensiune, sisteme electrice, generatoare, motoare, cabluri)
 • instalatii termice (centrale termice, calorifere, incalzire prin pardoseala, convectoare)
 • instalatii tehnico-sanitare de apa si gaze (hidrofoare, pompe, fitinguri, teava)
 • echipamente pentru piscina
 • echipamente pneumatice, scule pentru casa si gradina, aparate de masura si control.

Produsele IDM Dinamic sunt recunoscute la nivel mondial pentru calitatea pe care o detin.


Au mai ramas
144 zile 21 ore
Campanie valabila in perioada
21.06.2019 - 11.06.2020
2%
 Puncte STAR
3
 Rate fara dobanda

Centrul Medical SANCONFIND, Poiana Campina, este unul dintre cele mai moderne centre medicale romanesti, deschis in aprilie 2015.

Cu ajutorul aparaturii robotizate si cu un personal experimentat, Sanconfind ofera tratamente si investigatii in peste 12 specialitati medicale.

Baza de recuperare medicala si balneofizioterapie Sanconfind este avantajat de doua resurse naturale importante: apa sarata (captata din izvoare locale), de concentratie apropiata celei de la Marea Moarta (321 g/l comparativ cu 400g/l- Marea Moarta) si namolul de Techirghiol, cu care trateaza cu success diferite afectiuni.

Serviciile Sanconfind se personalizeaza pentru confortul si nevoile pacientului, in baza unui plan de tratament stabilit de medicul curant.

Intr-un sistem integrat imbinam tratamentul medical cu programe turistice in zona Valea Prahovei si nu numai. Oferim cazare in unitatile partenere in conditii desebite pentru pacientii nostri.

Centrul Medical Sanconfind poate trata pacientii cu afectiuni neurologice, cardiovasculare, respiratorii, reumatice, ortopedice, copii si adulti, precum si sportivii care au nevoie de programe de recuperare dupa accidentari.

Mai multe detalii gasesti accesand www.sanconfind.ro 


WWW.DAVIDEO.RO

Casa & Gradina/ Decoratiuni

6
Rate fara dobanda

Plateste online pe WWW.DAVIDEO.RO si poti beneficia de pana la 6 rate fara dobanda prin STAR Card

DAVIDEO este un furnizor de produse si servicii in domeniul amenajarilor  interioare – exterioare, specializat constructii & vanzari online.

Cu o experienta de peste 10 ani in piata din Romania, DAVIDEO este unul dintre cei mai mari distribuitori si importatori de articole precum: placi ceramice, mosaic, profile decorative, adezivi, hidroizolatii, vopsele, lacuri, WPC, s.a.m.d.

 

Printre produsele comercializate, DAVIDEO este importator si distribuitor official pentr: Undefasa, Mapei, Isomat, Elite-Décor-Industry, Rehau, Oskar, savanna, Apla, Baumit, Knauf.


UNIVERSAL LE BIG

Supermarket

1%
1*%
Puncte STAR

*in aceasta campanie nu sunt incluse produsele din tutun

Magazinul Le Big stie intotdeauna ceea ce iti trebuie si iti pune la dispozitie o gama variata de produse proaspete si delicioase.


12
Rate fara dobanda

*Campanie valabila in perioada 02.12 - 30.01.2020

Asiguram solutii pentru diagnoza si imbunatatirea sistemului IT existent cu costuri minime. Gia Sistem este importator direct de calculatoare  refurbished si noi, laptopuri refurbished si noi, servere refurbished si noi, monitoare TFT, LCD, LED  imprimante laser, si videoproiectoare. In 2016 firma a importat peste 100 tone tehnologie IT branduri Dell, HP, Compaq si Fujitsu Siemens, Acer, Asus, Lenovo (IBM), Xerox, Samsung, Lexmark, Philips.

Toate produsele IT beneficiaza de 24 luni garantie pentru persoane fizice si 12 luni pentru persoane juridice, service asigurat de firma noastra si postgarantie. Calculatoarele  refurbished si second hand se livreaza cu tastatura, mouse si cablu de alimentare. Monitoarele au incluse in pachet atat cablu de alimentare, cat si cablul VGA, iar laptopurile refurbished sunt livrate cu mouse USB si incarcator inclus.

Gia Sistem ofera servicii IT dedicate, dupa cum urmeaza:

 • comercializarea de tehnologie IT refurbished si noi
 • refil cartuse si tonere pentru imprimante
 • service calculatoare, laptopuri, monitoare LCD/plasma, televizoare, imprimante si videoproiectoare
 • curatare si optimizare hardware
 • configurari internet si retea
 • consultanta in domeniul IT

 


Au mai ramas
11 zile 21 ore