Promotii

2%
 Puncte STAR
3
 Rate fara dobanda

Centrul Medical SANCONFIND, Poiana Campina, este unul dintre cele mai moderne centre medicale romanesti, deschis in aprilie 2015.

Cu ajutorul aparaturii robotizate si cu un personal experimentat, Sanconfind ofera tratamente si investigatii in peste 12 specialitati medicale.

Baza de recuperare medicala si balneofizioterapie Sanconfind este avantajat de doua resurse naturale importante: apa sarata (captata din izvoare locale), de concentratie apropiata celei de la Marea Moarta (321 g/l comparativ cu 400g/l- Marea Moarta) si namolul de Techirghiol, cu care trateaza cu success diferite afectiuni.

Serviciile Sanconfind se personalizeaza pentru confortul si nevoile pacientului, in baza unui plan de tratament stabilit de medicul curant.

Intr-un sistem integrat imbinam tratamentul medical cu programe turistice in zona Valea Prahovei si nu numai. Oferim cazare in unitatile partenere in conditii desebite pentru pacientii nostri.

Centrul Medical Sanconfind poate trata pacientii cu afectiuni neurologice, cardiovasculare, respiratorii, reumatice, ortopedice, copii si adulti, precum si sportivii care au nevoie de programe de recuperare dupa accidentari.

Mai multe detalii gasesti accesand www.sanconfind.ro 


2%
 Puncte STAR
6
3
Rate fara dobanda

Echipeaza-ti masina cu anvelopele potrivite pentru sezonul cald!

In Compexit Service, la achizitia unui set de 4 anvelope de vara beneficiezi de:

•   6 rate fara dobanda pentru posesorii STAR Card

•   50% reducere la reglajul directiei

•   montaj, echilibrare roti si contragreutati gratuite.

Programul STAR CARD cu plata in 3 rate se aplica in cazul achizitionarii urmatoarelor produse si servicii:

•   Servicii de intretinere autoturisme (lucrari mecanica)

•   Servicii de reparatii tinichigerie-vopsitorie

•   Achizitionarea de piese si accesorii.

Campania de 6 rate fara dobanda la achizitia de roti si anvelope de vara este valabila in perioada 21.04.2020-31.07.2020.

Detalii si programari pe www.compexit.ro

Compexit, o companie cu notorietate si o istorie de peste 25 de ani pe piata auto din Transilvania,  este distribuitor autorizat pentru marcile SKODA, SEAT, Das Weltauto, Piaggio si ofera produse si servicii auto integrate: vanzari autoturisme noi si de ocazie, buy back, finantare si asigurare auto, service mecanica si tinichigerie vopsitorie, piese si accesorii originale, asistenta tehnica non-stop, asigurari auto, rent a car si corporate carsharing.


Au mai ramas
20 zile 19 ore

QFORT

Casa & Gradina/ Decoratiuni

2%
 Puncte STAR
18
8*
Rate fara dobanda

 

* Campanie valabila in perioada 18.05 - 30.09.2020

 

Qfort inseamna confort, calitate, caldura (q) si soliditate (fort), iar “proiectat sa reziste” este o promisiune de valoare pe care o sustinem cu argumente sigure si concrete.

Pentru a realiza sisteme de ferestre si usi termoizolante de inalta calitate, compania a investit in ultimii ani cca 25 de milioane de Euro in capacitati moderne de productie, logistica si distributie.

Aceste investitii sunt o garantie ca toti clientii nostri vor beneficia de ferestre si usi performante care le vor asigura confort si siguranta pe termen lung.


Au mai ramas
81 zile 19 ore

LEMET

Casa & Gradina/ Decoratiuni

1%
 Puncte STAR
10
 Rate fara dobanda

 

 

Am creat pentru tine produse care sa exprime o stare de spirit. Bunul simt estetic, functionalitatea si calitatea programelor de mobila Lem’s sunt dezvoltate prin apropierea si grija fata de dorintele tale.

Misiunea noastra este ca tu sa fii foarte bine informat asupra produselor si serviciilor prezentate in magazinul Lem’s.


2%
 Puncte STAR
6
 Rate fara dobanda

Inca din 1994 am fost prezenti in piata constanteana prin comercializarea produselor de uz casnic, electrocasnice, electronice, audio-video, IT. Ne-am remarcat de-a lungul anilor prin experienta acumulata, parteneriate de succes, varietatea de branduri prezente in magazinele Tonis si fidelizarea clientilor. In urma anilor de cercetare continua a nevoilor clientilor si consumatorilor de produse electronice si electrocasnice, Tonis a devenit unic importator si distribuitor a brand-urilor LDK si Siltal.


DARWIN

Electro

3%
 Puncte STAR
12
6
Rate fara dobanda

* Campanie valabila in perioada 15.06-13.08.2020

Darwin este o rețea retail de tehnologii moderne, lansată în martie, 2013, în Republica Moldova, pentru a colora piața de electronice cu emoție, stil și creativitate. Din Februarie 2020, Darwin și-a extins rețeaua de magazine si în România. Scopul nostru este să dăruim fiecărui client o experiență deosebită în lumea digitală, oferind o gamă variată de produse interactive si inovative. Îl ajutăm să aleagă dispozitivul perfect pentru el, facem test drive-uri, îl ajutăm să se perfecționeze în permanență și să evolueze digital.

Succesul nostru este generat de valorile pe care le împărtășim:

“Evoluează digital, beneficiază de tehnologii moderne și gadget-uri inovative! Fii în vogă, creează-ți un stil unic și trăiește clipa la maxim!”


Au mai ramas
33 zile 19 ore

FERNER GROUP

Casa & Gradina/ Decoratiuni

3%
 Puncte STAR
10
6
Rate fara dobanda

* Campanie valabila in perioada 25.06.2020 - 29.12.2020

Ferner vă aduce un set de servicii gratuite și calitate de top la preț promoțional.

Ferestre și uși cu geam termopan, rolete exterioare încastrate și aplicate realizate cu cele mai noi tehnologii și la cea mai înaltă calitate disponibilă sunt acum accesibile și în Oradea și județul Bihor chiar de la Ferner – fără intermediari!

Produse:

 • Tâmplărie PVC
 • Ferestre cu geam termopan
 • Uși cu geam termopan
 • Rulouri Aluminiu
 • Rulouri PVC
 • Pervaze PVC
 • Pervaze Aluminiu
 • Jaluzele Verticale
 • Jaluzele Orizontale
 • Rolete Textile
 • Plase Anti-insecte
 • Uși de garaj

 


Au mai ramas
171 zile 19 ore

WWW.DAVIDEO.RO

Casa & Gradina/ Decoratiuni

6
Rate fara dobanda

Plateste online pe www.davideo.ro si poti beneficia de pana la 6 rate fara dobanda prin STAR Card

DAVIDEO este un furnizor de produse si servicii in domeniul amenajarilor  interioare – exterioare, specializat constructii & vanzari online.

Cu o experienta de peste 10 ani in piata din Romania, DAVIDEO este unul dintre cei mai mari distribuitori si importatori de articole precum: placi ceramice, mosaic, profile decorative, adezivi, hidroizolatii, vopsele, lacuri, WPC, s.a.m.d.

Printre produsele comercializate, DAVIDEO este importator si distribuitor official pentr: Undefasa, Mapei, Isomat, Elite-Décor-Industry, Rehau, Oskar, savanna, Apla, Baumit, Knauf.


UNIVERSAL LE BIG

Supermarket

1%
1*%
Puncte STAR

*in aceasta campanie nu sunt incluse produsele din tutun

Magazinul Le Big stie intotdeauna ceea ce iti trebuie si iti pune la dispozitie o gama variata de produse proaspete si delicioase.