Promotii

ARTSANI

Casa & Gradina/ Decoratiuni

1%
 Puncte STAR
12
 Rate fara dobanda

*Campanie de 12 rate valabila in perioada 28.06 - 02.09.2019 

Prin magazinul Artsani, visul caminului ideal devine realitate. Artsani va propune calitatea la preturi imbatabile oferindu-va servicii la standard ISO si o gama variata de articole pentru amenajari interioare si exterioare cat si materiale de constructii. De 12 ani pe piata ploiesteana, Artsani a facut o traditie din oferirea celor mai bune produse clientilor sai la preturi competitive si, tot de atunci, gama de produse propuse este in continua diversificare venind astfel in sprijinul clientilor prin economisirea de timp si bani. Din aceeasi dorinta, Artsani a introdus pe piata propriile branduri, Waroll, Wind Cool, ProfiSani, Izorool, Sanifloor, sub care propune un sortiment variat de articole destinate amenajarilor interioare si exterioare.


Au mai ramas
44 zile 1 ore
Campanie valabila in perioada
28.06 - 02.09.2019

LEMET

Casa & Gradina/ Decoratiuni

1%
 Puncte STAR
10
 Rate fara dobanda

 


IDM DINAMIC

Casa & Gradina/ Decoratiuni

3%
 Puncte STAR
9
 Rate fara dobanda

*Campanie valabila in perioada 14.06.2019-11.06.2020


Au mai ramas
327 zile 1 ore
Campanie valabila in perioada
21.06 - 11.06.2020
3
Rate fara dobanda

Plateste online pe WWW.KONVAYO.RO si beneficiezi de 3 rate fara dobanda prin Star Card

Konvayo este un brand născut din dorința de a oferi consumatorilor o nouă experiență de abordare a produselor din segmentul de optică, în care fiecare să-și poată găsi stilul propriu.

Prin magazinul online www.konvayo.ro aducem în România colecțiile complete ale celor mai puternice și mai apreciate mărci de ochelari de soare, ochelari de vedere și ochelari de sport.

Konvayo este garanția produselor originale și a calității acestora.


WWW.MORRISALEXANDER.RO

Casa & Gradina/ Decoratiuni

4
Rate fara dobanda

Plateste online pe www.morrisalexander.ro si poti beneficia de 4 rate fara dobanda prin STAR Card

Ne desfasuram activitatea in domeniul import si comert textile pentru casa, avem 4 magazine offline (Unirea Shoping Centre, Veranda, etc) si din 2014 am adus brandul OZDILEK (care este in top 5 mondial) textile de casa ca unici importatori pe care dorim sa il ducem in casele tuturor romanilor. Ne plac lucrurile de calitate si suntem adeptii mai bine mai putin si bun decat mult si prost.


Plateste online pe www.chosette.ro si poti beneficia de 4 rate fara dobanda prin STAR Card

Chosette Silk & Design este o afacere romaneasca care isi doreste dezvoltarea unui atelier de creatie si productie 100% romanesca cu finalitate in produse realizate din materiale naturale (matase, casmir, lana, etc.).

In momentul de fata realizam esarfe din matase 100% naturala. Designul produselor si al ambalajelor este realizat de designeri romani iar productia si finisajele sunt, de asemenea, realizate in Romania.


VESPA CLUJ

Servicii diverse

3%
 Puncte STAR

Rent a Vespa Cluj este un mod distractiv să descoperi Cluj-Napoca pe 2 roți. Poți să pornești într-o călătorie alături de prietenii tăi pe Vespele noastre LX și ET2 de 50 cc ce pot fi conduse cu permis categoria B sau Am. Ai șansa zi de zi să descoperi istoria Clujului, străduțele înguste, cafenele ascunse și rețete culinare rămase în timp. Aventureză-te în Făget sau admiră la asfințit Clujul de pe dealul Feleac. Echipa Vespa Cluj îți stă la dispoziție chiar și pentru ședințe foto și alte evenimente pe care tu să le imortalizezi pe șaua unui Vespa. Le poți avea cu ora, ziua, săptămâna sau chiar o lună. Have Fun, Rent a Vespa.


NET DENTAL

Medical

3%
 Puncte STAR
5
 Rate fara dobanda

Cabinetul stomatologic Net Dental din Suceava ofera o suita completa de servicii stomatologice la preturi corecte. Efectueaza o programare acum la adresa web stomatologie-suceava.ro


WWW.ROGROUP.RO

Casa & Gradina/ Decoratiuni / Auto / Electrocasnice / Electronice/ Instrumente muzicale

4
Rate fara dobanda

Plateste online pe WWW.ROGROUP.RO si poti beneficia de pana la 4 rate fara dobanda prin STAR Card

Acum, la Ro Group,  Accesorii auto - raport calitate pret fara concurenta:  Accesorii auto , Electrice si electronice,  Anvelope si Jante, Scule si unelte , Piese si echipamente motoPiese auto si camioane, Diverse, Produse noi.