Promotii

ARTSANI

Casa & Gradina/ Decoratiuni

1%
 Puncte STAR
12
6*
Rate fara dobanda

*Campanie de 12 rate valabila in perioada 16.03 - 18.05.2020 

Prin magazinul Artsani, visul caminului ideal devine realitate. Artsani va propune calitatea la preturi imbatabile oferindu-va servicii la standard ISO si o gama variata de articole pentru amenajari interioare si exterioare cat si materiale de constructii.

De 12 ani pe piata ploiesteana, Artsani a facut o traditie din oferirea celor mai bune produse clientilor sai la preturi competitive si, tot de atunci, gama de produse propuse este in continua diversificare venind astfel in sprijinul clientilor prin economisirea de timp si bani.

Din aceeasi dorinta, Artsani a introdus pe piata propriile branduri, Waroll, Wind Cool, ProfiSani, Izorool, Sanifloor, sub care propune un sortiment variat de articole destinate amenajarilor interioare si exterioare.


Au mai ramas
44 zile 15 ore

LEMET

Casa & Gradina/ Decoratiuni

1%
 Puncte STAR
10
 Rate fara dobanda

Am creat pentru tine produse care sa exprime o stare de spirit. Bunul simt estetic, functionalitatea si calitatea programelor de mobila Lem’s sunt dezvoltate prin apropierea si grija fata de dorintele tale.

Misiunea noastra este ca tu sa fii foarte bine informat asupra produselor si serviciilor prezentate in magazinul Lem’s.


2%
 Puncte STAR
3
 Rate fara dobanda

Centrul Medical SANCONFIND, Poiana Campina, este unul dintre cele mai moderne centre medicale romanesti, deschis in aprilie 2015.

Cu ajutorul aparaturii robotizate si cu un personal experimentat, Sanconfind ofera tratamente si investigatii in peste 12 specialitati medicale.

Baza de recuperare medicala si balneofizioterapie Sanconfind este avantajat de doua resurse naturale importante: apa sarata (captata din izvoare locale), de concentratie apropiata celei de la Marea Moarta (321 g/l comparativ cu 400g/l- Marea Moarta) si namolul de Techirghiol, cu care trateaza cu success diferite afectiuni.

Serviciile Sanconfind se personalizeaza pentru confortul si nevoile pacientului, in baza unui plan de tratament stabilit de medicul curant.

Intr-un sistem integrat imbinam tratamentul medical cu programe turistice in zona Valea Prahovei si nu numai. Oferim cazare in unitatile partenere in conditii desebite pentru pacientii nostri.

Centrul Medical Sanconfind poate trata pacientii cu afectiuni neurologice, cardiovasculare, respiratorii, reumatice, ortopedice, copii si adulti, precum si sportivii care au nevoie de programe de recuperare dupa accidentari.

Mai multe detalii gasesti accesand www.sanconfind.ro 


IDM DINAMIC

Casa & Gradina/ Decoratiuni

3%
 Puncte STAR
9
9*
Rate fara dobanda

*Campanie valabila in perioada 14.06.2019-11.06.2020

Obiectul de acivitate al firmei il reprezinta comertul en-gros si en-detail cu

  • instalatii electrice (iluminat LED, corpuri de iluminat, aparataj electric si industrial de joasa si medie tensiune, sisteme electrice, generatoare, motoare, cabluri)
  • instalatii termice (centrale termice, calorifere, incalzire prin pardoseala, convectoare)
  • instalatii tehnico-sanitare de apa si gaze (hidrofoare, pompe, fitinguri, teava)
  • echipamente pentru piscina
  • echipamente pneumatice, scule pentru casa si gradina, aparate de masura si control.

Produsele IDM Dinamic sunt recunoscute la nivel mondial pentru calitatea pe care o detin.


Au mai ramas
68 zile 15 ore
Campanie valabila in perioada
21.06.2019 - 11.06.2020

WWW.DAVIDEO.RO

Casa & Gradina/ Decoratiuni

6
Rate fara dobanda

Plateste online pe WWW.DAVIDEO.RO si poti beneficia de pana la 6 rate fara dobanda prin STAR Card

DAVIDEO este un furnizor de produse si servicii in domeniul amenajarilor  interioare – exterioare, specializat constructii & vanzari online.

Cu o experienta de peste 10 ani in piata din Romania, DAVIDEO este unul dintre cei mai mari distribuitori si importatori de articole precum: placi ceramice, mosaic, profile decorative, adezivi, hidroizolatii, vopsele, lacuri, WPC, s.a.m.d.

 

Printre produsele comercializate, DAVIDEO este importator si distribuitor official pentr: Undefasa, Mapei, Isomat, Elite-Décor-Industry, Rehau, Oskar, savanna, Apla, Baumit, Knauf.


UNIVERSAL LE BIG

Supermarket

1%
1*%
Puncte STAR

*in aceasta campanie nu sunt incluse produsele din tutun

Magazinul Le Big stie intotdeauna ceea ce iti trebuie si iti pune la dispozitie o gama variata de produse proaspete si delicioase.