Promotii

MATHAUS

Casa & Gradina/ Decoratiuni

1%
 Puncte STAR
12
6
Rate fara dobanda

*Campanie valabila in perioada 27.08.2020 – 20.10.2020  

In 25 de ani de activitate, Arabesque a stat la baza marilor proiecte de constructii din Romania. Ne-am specializat in furnizarea materialelor de constructii si in livrarea lor oriunde, chiar si in varf de munte.

MatHaus tine cu casa si este magazinul oamenilor pusi pe treaba. Cu experienta noastra si ideile tale, iti transformam proiectul in realitate.

Nu conteaza cat de complicat este proiectul tau, daca reamenajezi un apartament sau construiesti de la zero o casa, gasesti materialele necesare sa-l duci la bun sfarsit intr-un singur loc.

In cele 7 magazine fizice gasesti tot ce-ti trebuie: de la otel beton si caramida, pana la sisteme de acoperis, gips-carton, instalatii, articole electrice si finisaje, dar si OSB, parchet, usi, pal melaminat, feronerie si produse pentru gradina.

Renoveaza, construieste, repara, gaureste, slefuieste, vopseste, tunde, insurubeaza. Oricat de lunga ar fi lista, cu MatHaus mergi la sigur, pentru ca aici ai de unde alege.


Au mai ramas
20 zile 5 ore
Campanie valabila in perioada
27.08 - 20.10.2020

LEMET

Casa & Gradina/ Decoratiuni

1%
 Puncte STAR
10
 Rate fara dobanda

Am creat pentru tine produse care sa exprime o stare de spirit. Bunul simt estetic, functionalitatea si calitatea programelor de mobila Lem’s sunt dezvoltate prin apropierea si grija fata de dorintele tale. 


Misiunea noastra este ca tu sa fii foarte bine informat asupra produselor si serviciilor prezentate in magazinul Lem’s.


2%
 Puncte STAR
6
 Rate fara dobanda

Inca din 1994 am fost prezenti in piata constanteana prin comercializarea produselor de uz casnic, electrocasnice, electronice, audio-video, IT. Ne-am remarcat de-a lungul anilor prin experienta acumulata, parteneriate de succes, varietatea de branduri prezente in magazinele Tonis si fidelizarea clientilor. In urma anilor de cercetare continua a nevoilor clientilor si consumatorilor de produse electronice si electrocasnice, Tonis a devenit unic importator si distribuitor a brand-urilor LDK si Siltal.


FERNER GROUP

Casa & Gradina/ Decoratiuni

3%
 Puncte STAR
10
6
Rate fara dobanda

* Campanie valabila in perioada 25.06.2020 - 29.12.2020

Ferner vă aduce un set de servicii gratuite și calitate de top la preț promoțional.

Ferestre și uși cu geam termopan, rolete exterioare încastrate și aplicate realizate cu cele mai noi tehnologii și la cea mai înaltă calitate disponibilă sunt acum accesibile și în Oradea și județul Bihor chiar de la Ferner – fără intermediari!

Produse:

 • Tâmplărie PVC
 • Ferestre cu geam termopan
 • Uși cu geam termopan
 • Rulouri Aluminiu
 • Rulouri PVC
 • Pervaze PVC
 • Pervaze Aluminiu
 • Jaluzele Verticale
 • Jaluzele Orizontale
 • Rolete Textile
 • Plase Anti-insecte
 • Uși de garaj

 


Au mai ramas
90 zile 5 ore

ARABESQUE

Casa & Gradina/ Decoratiuni

1%
 Puncte STAR
12
6
Rate fara dobanda

*Campanie valabila in perioada 27.08.2020 – 20.10.2020 

Arabesque, cel mai mare distribuitor de materiale de constructii si finisaje din Romania, inoveaza in permanenta si dezvolta activ serviciile oferite clientilor sai din sfera constructiilor. Astfel cu ajutorul unui singur contact, o persoana dedicata, se asigura controlul strict al costurilor investitiei prin:

 • ofertare competitiva;
 • stocuri permanente;
 • livrarea ritmica pe santier in functie de stadiul lucrarilor oriunde in Romania;
 • monitorizarea on line/gps a comenzilor/livrarilor;
 • consilierea tehnica de specialitate;
 • propunerea/confirmarea unor solutii, tehnologii, produse adecvate;
 • asigurarea tuturor documentelor de certificare si calitate;
 • alte servicii precum: prelucrarea si fasonarea carcaselor pentru structuri si fundatii, camioane cu macara pentru livrarea blocurilor de zidarie, camioane specializate necesare respectarii limitarii de tonaj impuse in zona, mixarea tencuielilor, debitarea panourilor de lemn, etc.

Compania Arabesque, se afla pe piata din 1994 si are o prezenta regionala in Moldova, Ucraina, Bulgaria. Fondată în Galați, in 1994, de catre omul de afaceri Cezar Rapotan, Arabesque detine 38 de centre comerciale, dintre care 23 in Romania. Echipa din Romania numara peste 3200 de oameni iar forta logistica este asigurata de cele peste 1000 de camioane specializate.

 

 


Au mai ramas
20 zile 5 ore

WWW.DAVIDEO.RO

Casa & Gradina/ Decoratiuni

6
Rate fara dobanda

Plateste online pe www.davideo.ro si poti beneficia de pana la 6 rate fara dobanda prin STAR Card

DAVIDEO este un furnizor de produse si servicii in domeniul amenajarilor  interioare – exterioare, specializat constructii & vanzari online.

Cu o experienta de peste 10 ani in piata din Romania, DAVIDEO este unul dintre cei mai mari distribuitori si importatori de articole precum: placi ceramice, mosaic, profile decorative, adezivi, hidroizolatii, vopsele, lacuri, WPC, s.a.m.d.

Printre produsele comercializate, DAVIDEO este importator si distribuitor official pentr: Undefasa, Mapei, Isomat, Elite-Décor-Industry, Rehau, Oskar, savanna, Apla, Baumit, Knauf.


UNIVERSAL LE BIG

Supermarket

1%
1*%
Puncte STAR

*in aceasta campanie nu sunt incluse produsele din tutun

Magazinul Le Big stie intotdeauna ceea ce iti trebuie si iti pune la dispozitie o gama variata de produse proaspete si delicioase.


2%
 Puncte STAR
3
 Rate fara dobanda

Centrul Medical SANCONFIND, Poiana Campina, este unul dintre cele mai moderne centre medicale romanesti, deschis in aprilie 2015.

Cu ajutorul aparaturii robotizate si cu un personal experimentat, Sanconfind ofera tratamente si investigatii in peste 12 specialitati medicale.

Baza de recuperare medicala si balneofizioterapie Sanconfind este avantajat de doua resurse naturale importante: apa sarata (captata din izvoare locale), de concentratie apropiata celei de la Marea Moarta (321 g/l comparativ cu 400g/l- Marea Moarta) si namolul de Techirghiol, cu care trateaza cu success diferite afectiuni.

Serviciile Sanconfind se personalizeaza pentru confortul si nevoile pacientului, in baza unui plan de tratament stabilit de medicul curant.

Intr-un sistem integrat imbinam tratamentul medical cu programe turistice in zona Valea Prahovei si nu numai. Oferim cazare in unitatile partenere in conditii desebite pentru pacientii nostri.

Centrul Medical Sanconfind poate trata pacientii cu afectiuni neurologice, cardiovasculare, respiratorii, reumatice, ortopedice, copii si adulti, precum si sportivii care au nevoie de programe de recuperare dupa accidentari.

Mai multe detalii gasesti accesand www.sanconfind.ro