aplica acum
Alege ziua:

Mar26

Mie27

Joi28

Vin29

Alege ora:

Cardul star gold

STAR Gold este un card de credit cu servicii incluse, gandit pentru tine, pentru ca esti un client al Bancii Transilvania, cu un statut aparte.

Cardul iti aduce mai multe beneficii, pentru ca tu sa te simti special: asigurare de calatorie, acces in saloanele VIP din aeroport, Beneficii Visa Luxury Hotel.

Poti obtine cardul Star Gold foarte usor, indeplinind urmatoarele cerinte:

venit minim de 4.500 lei

sa nu ai restante la credite

cetatenia romana

 varsta intre 18-60 ani, respectiv pana la 65 ani in cazul in care venitul este din pensie

Daca vrei sa stii mai multe, consulta lista de comisioane.

Dobanda este de 24%/ an.

Exemplu: Dobanda anuala efectiva (DAE) calculata pentru un credit in valoare de 30.000 lei, la dobanda mai sus mentionata si pe o perioada de 5 ani este de 27,29%/an. DAE a fost calculata in ipoteza in care vei retrage integral linia de credit de 30.000 lei de la bancomatul Bancii Transilvania dupa acordare si ulterior platesti lunar dobanda pentru intreg creditul angajat. Costul total al creditului este in valoare de 36.799 lei. Am ajuns la acest rezultat pentru ca am adunat dobanda anuala cu costurile de folosire a cardului ca instrument de plata.

Ce beneficii ai?

Carduri de cumparaturi STAR de la Banca Transilvania

Iti doresti un telefon nou sau vrei sa vizitezi Barcelona? STAR este un card de cumparaturi cu care iti poti lua tot ce iti doresti. Fa cumparaturi in rate fara dobanda si primeste puncte la fiecare plata.

Aplica pentru STAR Card

AFLA PROMOTIILE PARTENERILOR STAR

Vezi toate promotiile

MAGAZINE PARTENERE