Despre MARTY RESTAURANTS

Marty Restaurants este inca din 1999 locul preferat al clujenilor pentru o masa relaxata alaturi de prieteni sau familie. Locatiile Marty Restaurants sunt asemanatoare insa foarte diferite in acelasi timp, fiecare dintre ele propunand o atmosfera unica si secrete culinare proprii. Pe aceasta idee de diversitate in unitate am construit intregul concept Marty care aduce laolalta gusturi din intreaga lume in combinatii bogate si inedite.

Punem un accent important pe calitate si ne lasam condusi de pasiune. Ne preparam propria cafea si inventam noi feluri de mancare in fiecare saptamana.

Ne angajam deschis sa tratam fiecare client, de fiecare data, printr-o servire impecabila si o atentie permanenta la fiecare detaliu. Raspundem cerintelor clientilor cu mandrie si pasiune. Invitam clientii sa savureze tot ce doresc din meniul preparat si servit intocmai dupa placul lor.

Suntem primitori, grijulii, de incredere, energici si intotdeauna o companie placuta. Avem curajul sa punem in fata costurilor calitatea si satisfacerea deplina a clientilor.

Dorim sa servim preparate exceptionale intr-un mod constant si corect.

4 locatii

ORAS ADRESA LOCALIZARE

Bucuresti

CALEA VACARESTI NR 391

Cluj-Napoca

STR AVRAM IANCU NR 492-501

Cluj-Napoca

STR ALEXANDRU VAIDA VOIEVOD NR 53-55

Cluj-Napoca

CALEA MANASTUR Nr. 2-6