despre star

Poti sa te simti ca un STAR in fiecare zi.

Avem deschis nelimitat la indeplinirea tuturor dorintelor!

Ce este programul STAR

Programul STAR iti aduce multe beneficii daca ai cardul de credit STAR de la Banca Transilvania.
Poti sa-ti cumperi tot ceea ce doresti fara a simti ca faci un efort financiar foarte mare.
Vrei sa-ti cumperi electrocasnice noi? E mult mai usor acum cu cardul de cumparaturi STAR, cumparand in rate fara dobanda de la magazine partenere programului. Si nu sunt putine. Vorbim de un numar de peste 12.000 de magazine din toate domeniile. Cu siguranta vei gasi si ceea ce cauti tu.
In plus, pentru toate cumparaturile primesti puncte STAR cadou. 1 punct = 1 leu. 

Mecanismul programului
Ce sunt punctele si cum le putem folosi 1 punct = 1 leu

Punctele STAR sunt de fapt bani. Primesti puncte pentru toate cumparaturile pe care le faci cu cardul STAR, la orice comerciant din Romania sau din strainatate (online sau in magazine), cu exceptia cumparaturilor in rate.
Pentru cumparaturile pe care le faci online sau in magazine, din tara sau strainatate, primesti:

0,3% din valoarea cumparaturilor din Romania

0,1% din valoarea cumparaturilor din strainatate

In magazinele fizice partenere STAR, primesti si mai multe puncte, pana la 15% din valoarea cumparaturii. Pentru cumparaturile online la partenerii STAR nu se acorda puncte de catre partener. 
In sectiunea Magazine STAR poti afla cate puncte primesti pentru fiecare cumparatura pe care o faci. Prin programul STAR cumparaturile devin castigatoare.

ATENTIE: Cere ca in momentul in care platesti sa ti se incaseze banii printr-un POS (aparatul in care se introduce cardul) al Bancii Transilvania. Doar asa primesti puncte. Pentru cumparaturile in rate nu se acorda puncte de loialitate.

Punctele pe care le aduni le poti folosi sa cumperi in magazinele partenere. Poti de exemplu sa cumperi un cadou de ziua de nastere a unui prieten sau a copilului tau.

Poti vedea cate puncte ai acumulat

in momentul platii in magazinele partenere STAR poti ruga vanzatorul sa verifice cate puncte ai pe card

suna la Serviciul nostru de Call Center- *8028 Apelabil din retelele Vodafone, Orange si Telekom

intreaba cate puncte ai in orice unitate BT

prin internet banking – BT24

Regulamentul programului de loialitate STAR

Ce sunt ratele si cum le putem folosi

Cu cardul de cumparaturi STAR ai pana la 18 rate fara dobanda in magazinele partenere STAR. Numarul de rate difera de la un partener la altul, in functie de specificul activitatii.

Cum platesti in rate:

foloseste cardul STAR la parteneri si solicita plata in rate. Plata in rate se poate face doar pe un POS de Banca Transilvania. Pe chitanta eliberata de terminal iti va aparea si numarul de rate in care s-a facut plata.

trebuie sa ai banii necesari pe card, dupa ce faci plata, banii vor fi blocati si nu mai ai acces la ei. Daca nu ai suficienti bani in linia de credit si doresti sa faci o cumparatura, poti sa-ti depui banii pe card si vei avea rate doar pentru banii utilizati din linia de credit.

urmareste extrasul de cont lunar si datele referitoare la rambursare. Pentru a beneficia de dobanda 0% , trebuie sa depui suma de bani pe care ai utilizat-o in luna respectiva (rata si alte cumparaturi/ridicari de bani , daca e cazul), pana in 25 ale lunii urmatoare.

tot ceea ce depui pe cont, poti reutiliza imediat, ca se te bucuri de si mai multe cumparaturi in rate.

daca nu ai suficienti bani, trebuie sa depui 10% din suma pe care ai utilizat-o in luna respectiva pana in 25 ale lunii urmatoare, caz in care vei plati dobanda.

Regulamentul de plata in rate fara dobanda

Cum intru in programul STAR

Daca te-am convins ca programul STAR are doar beneficii pentru tine este foarte simplu sa faci si tu parte din familia STAR de la Banca Transilvania.
Trebuie doar sa aplici pentru un card de credit pe site si noi te sunam pentru a stabili impreuna toate detaliile si a vedea care card STAR ti se potriveste cel mai bine.

aplica

Poti sa optezi si pentru a aplica pentru card in oricare din unitatile BT. Te asteptam cu drag!

Cardurile STAR
STAR Forte
STAR Gold
STAR Platinum
MasterCard Forte pentru Medici