Despre PIZZA 5 COLTURI

Povestea Pizza5Colțuri este una simplă. Am învățat să facem pizza și am vrut să o împărțim cu ceilalți. Asta se întâmpla în Arad,  acum mai bine de 23 de ani, într-o primăvară din anul 1997, pe vremea când, în România, pizza nu avea o întreagă cultură în jurul ei.

La intersecția cu 5 colțuri din Vlaicu, am deschis un mic restaurant, cu 6 mese de servire, unde prietenii noștri și cei care își doreau să încerce ceva nou ne puteau vizita pentru a savura o felie delicioasă de pizza.

Fiecare comandă era pentru noi o bucurie pentru că tot mai mulți oameni au început să aprecieze ceea ce știm noi să facem și veneau cu drag la Pizza 5 Colțuri.

 

Pentru noi, deschiderea fiecărei locații a însemnat că acum putem primi în casa noastră și mai mulți oameni care apreciază pizza preparată de noi. Pizza 5 Colțuri este pizza care nu vine niciodată singură. Pentru că știm că orice mâncare e mai bună atunci când o savurezi împreună cu cei dragi, am creat pentru tine OFERTA 1+1. La orice sortiment comandat, primești încă unul la JUMĂTATE de preț ca să îl împarți cu prietenii.

6 locatii

ORAS ADRESA LOCALIZARE

Arad

STR OBEDENARU NR 22

Arad

STR PIATA GARII NR 1

Arad

B-DUL NICOLAE TITULESCU NR. 3, COMPLEX GEMI CENTER

Arad

CALEA AUREL VLAICU, NR. 14

Timisoara

Str: GRIGORE T. POPA; nr 81

Timisoara

CONSTANTIN BRANCOVEANU, NR. 1, AP. SAD