Despre CLIMATICO AER CONDITIONAT

Climatico Line este o companie care are ca obiect de activitate lucrarile de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat (CC4322) si se ocupa atat cu comercializarea sistemelor de aer conditionat, incalzire si ventilatie, pentru locuinte si spatii industriale, mentenanta acestora cat si asigurarea garantiei echipamentelor distribuite. 

Personalul care efectueaza operatiuniile de montaj, service si garantie este calificat in acest sens si are experienta de peste 10 ani in acest domeniu si este pregatit sa raspunda nevoilor si cerintelor cele mai exigente.

Climatico Line este distribuitor autorizat pentru toate gamele de produse ale urmatorilor producatori: Airwell, Ariston, Buderus, Chigo, Daikin, Delonghi, Dyson, Fujitsu, General, Gree, Hitachi, Hokkaido, Inventor, Mediclinics, Mitsubishi Electric, Nordstar, Lg, Osaka, Panasonic, Samsung, Sharp, Soler&Palau, Valera, Yamato, Whirlpool.

Principalul nostru obiectiv este de a oferi clientilor nostrii servicii de inalta calitate prin garantarea alegerii corecte ale produselor care li se potrivesc, livrarea rapida, montajul de calitate si nu în ultimul rând - cele mai bune preturi!

Desi promovam metoda comenzilor online, personalul nostru este pregatit sa va asigure si suport telefonic iar cei interesati de vizualizarea produselor sunt asteptati la sediul nostru, o mare parte din produse vor fi expuse in showroom pentru a putea fi vazute si testate. De asemenea, un reprezentant de vanzari te va indruma pentru alegerea produsului potrivit nevoilor tale.

2 locatii

ORAS ADRESA LOCALIZARE

Bucuresti

ELECTRONICII, NR. 46

Otopeni

DRUMUL GARII, NR. 25-35