Despre AUTO LIFE

Societatea comerciala AUTO LIFE SRL a fost infiintata in luna august 2010 in judetul Cluj. Administrator si in acelasi timp sef de atelier, Ioan Pausan a fost cel care a pus bazele acestei afaceri.

Dupa 4 ani de activitate pe Valea Seaca FN, localitatea Cluj Napoca, societatea si-a mutat activitatea la o noua locatie pe strada Paris nr 126 devenind astfel mult mai accesibila pentru clienti si largind gama de servicii disponibile. Astfel, in momentul de fata putem oferii servicii, precum:

-         intretinerea si reparatia automobilelor,

-         reparatii mecanice si electrice,

-         reparatii casete de directie,

-         reglaj directie

-         reparatii pompe de injectie,

-         reparatii calculatoare auto si

-         servicii de vulcanizare.

Atelierul nostru este capabil sa deservească o gama foarte variata de mărci auto, dintre care amintim: grupul VW, grupul Peugeout-Citroen, grupul Renault, Fiat, FORD, GM etc.

VIZIUNE – Clientul trebuie sa plece tot timpul multumit de la noi. Clientul are dreptul sa stie ce se intampla cu masina lui in ateleriul nostru si sa inteleaga procedurile de reparatie.

MISIUNE -  Dorim sa asiguram servicii de inalta calitate in domeniul reparatiilor si intretinerii automobilelor si a serviciilor de vulcanizare pentru posesorii de automobile din zona Cluj, fiind orientati spre satisfacerea exigenţelor clientilor, oferind valoare, calitate, comoditatea abordarii, siguranta si o buna comunicare, astfel incat rentabilitatea alegerii sa ne mentina in fruntea preferintelor clientilor.

1 locatie

ORAS ADRESA LOCALIZARE

Cluj-Napoca

PARIS Nr. 126