Despre WWW.HAINECUSPIRIT.RO

Plateste online pe WWW.HAINECUSPIRIT.RO si poti beneficia de 3 rate fara dobanda prin STAR Card

HCS Haine cu Spirit oferă o alternativă autohtonă de calitate superioară pentru produsele de masă, adică articole vestimentare bine făcute, care să-şi bucure purtătorii timp îndelungat.

Gecile, bluzele, hanoracele, tricourile şi fustele HCS Haine cu Spirit sunt 100% fabricate în România, mai precis la Târgu-Jiu, cu ajutorul unei echipe dedicate de profesioniști, cu experiență de peste 20 de ani în industria textilelor. În plus, în activitatea HCS sunt implicaţi tineri talentați care îşi pun creativitatea la lucru pentru a oferi clienţilor cele mai frumoase culori și imprimeuri.

Punem suflet, pasiune şi dorinţa de mai bine în tot ceea ce facem. Considerăm că fiecare nouă zi este o oportunitate pentru a fi mai buni ca ieri, pentru a creşte şi a descoperi esenţa în noi şi în jurul nostru. Din aceste motive, piesa vestimentară vine împreună cu responsabilitatea de a duce mai departe spiritul românesc autentic, cel bazat pe bun simț, respect, decență, inteligență nativă și frumusețea simplității.

HCS Haine cu Spirit îşi încurajează clienţii să poarte haine produse în România şi să contribuie astfel la promovarea și susținerea industriei locale.

Cu drag, pentru România și cei ce simt spiritul românesc!